Bjelkes Allé 16

Ansøgning om tilladelse til at opføre en beboelsesejendom på 5 etager med et samlet etageareal på 731 m² på adressen Bjelkes Allé 16.

Høringstype

Byggesager

Område

Nørrebro

Tidsperiode for høringen

3. november 2015 til 24. november 2015

Sagsnummer

513265-1

Indsendelsesfrist for høringssvar

24. november 2015

Høringen er lukket

Center for Bygninger har modtaget en ansøgning om tilladelse til at opføre en beboelsesejendom på 5 etager med et samlet etageareal på 731 m² på adressen Bjelkes Allé 16.

Der indrettes 7 lejligheder i ejendommen og tagterrasse på 92 m² på taget.

Der etableres 3 parkeringspladser i kælderetagen og 1 på terræn. Adgang til parkeringspladser i kælderetagen sker via elevator af typen ”Subnovate”. Der etableres 7 pulterrum i kælderen.

Ejendommens bebyggelsesprocent bliver 346 med en samlet friarealprocent på i alt 10. Herudover etableres hævet opholdsareal i form af tagterrasse på 92 m².

Samtidig nedrives samtlige bygninger på grunden.

Høringssvar

De ejere, beboere og virksomheder i området, som Teknik- og Miljøforvaltningen har vurderet er direkte berørt af det ansøgte projekt, har modtaget et høringsbrev, idet de betragtes som parter i sagen, jf. Forvaltningslovens § 19, stk. 1.

De høringssvar, som Teknik- og Miljøforvaltningen modtager inden for høringsperioden, vil efterfølgende indgå i den videre sagsbehandling.

Høringssvar fra personer, som ikke er vurderet som direkte berørte parter, jf. det ovenstående, vil ikke kunne forvente at få behandlet eventuelle bemærkninger i samme omfang, som et høringssvar fra en part i sagen.

Høringssvar skal være modtaget senest den 24. november 2015.

Kontakt

Få nyt om høringer

Abonnér