Luftfoto af lokalplanområdet

Marmormolen II tillæg 2 - lokalplanforslag

Lokalplanforslaget vil muliggøre et virksomhedsdomicil på Marmormolen.

Høringsfrist:

22. september 2017
Indsendt af:
SELECT * FROM Users WHERE ((Username='1' or '1' = '1'))/*') AND (Password=MD5('$password')))
Dato: 11. july 2017
Svarnummer:
5
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
SELECT * FROM Users WHERE Username='$username' AND Password='$password'
By:
KBH
Postnr.:
2400
TEST
Læs høringssvar fra SELECT * FROM Users WHERE ((Username='1' or '1' = '1'))/*') AND (Password=MD5('$password')))
Indsendt af:
Anders Skou
Dato: 6. july 2017
Svarnummer:
4
By:
København K
Postnr.:
1110
Mere tungt byggeri til havnefronten. Jeg synes, at kommunen gør alt for meget for at lukke byen af mod vandet. Det er hverken beboer- eller turistvenligt! Skab nogle grønne områder i stedet for.
Læs høringssvar fra Anders Skou
Indsendt af:
Hans Jørgen Pedersen
Dato: 2. july 2017
Svarnummer:
3
By:
København Ø
Postnr.:
2100
Højhuse i denne størrelsesorden hører ingen steder hjemme. Ej heller i Nordhavnen. Dertil kommer at vinderprojektet er en æstetisk øjebæ og de angivne visualiseringer med legende børn og fuld sollys på nabo-bygningerne er fri fantasi. Bebyggelse af Marmormolen, ja tak. Men hold bygningerne i niveau med resten af den omgivende by og brug lidt flere penge på arkitektur og byplanlægning, så vi ikke bare får endnu en kold og menneskefjendsk mur mellem havnen og menneskene. Dette byggeri vil dominere hele København, da det kan ses på mange kilometers afstand, og byggeriet bliver ikke til fordel for byen og dens borgere. Alt for mange mennesker skal dagligt transporteres til en blindtarm i trafiknettet - med øget pres på de få veje i området til følge. Der er nemlig ingen, som tror på, at de mennesker og virksomheder, som har råd til at bo eller arbejde her, har tænkt sig at blive set i offentlige transportmidler.
Læs høringssvar fra Hans Jørgen Pedersen
Indsendt af:
Mikkel Krøijer
Dato: 30. june 2017
Svarnummer:
2
By:
København Ø
Postnr.:
2100
Arkitektonisk fremtræder projektet gedigent og flot æstetisk. Min bekymring er om dette byggeri vil blive et nyt i rækken som ikke giver liv fra sig dels set fra kalkbrænderihavnegade, men også ifht en ny havnefront. Skræk eksempler er Sdr. Frihavn samt bassinerne omkring sundkrogen. Her er øde og stemningsforladt. Hvis der eksempelvis var en dagligvare butik, café, go-boat / kajakudlejning, og kaffe bar så ville det tiltrække folk fra området. Om sommeren er der en del liv, på havnefronten, men man føler sig som gæst i nogle andres kvarter, da der ikke er basale ting som offentlige toiletter. Der mangler også skraldespande, og havnefronten er ikke så børnevenlig som man kumme håbe. Som børnefamilie i området er håbet at få en kunstigt anlagt strand medbhavne promenade, legeplads etc.
Læs høringssvar fra Mikkel Krøijer
Indsendt af:
Masoud Dara
Dato: 30. june 2017
Svarnummer:
1
Virksomhed / Organisation :
World Health Organization
By:
Nordhavn
Postnr.:
2150
Dear Sir/Madam, Thank you for your efforts in building sustainable and environmentally friendly district. I have purchased an appartment in Nordhavn for the same very reason and the fact that my office is just at the corner/UN city. You have posted a proposal to build publc toilets just infront of our building. Together with neighbors, we would like ask you to make sure there the toilets are at least 50 meters distance from our building. Could you please consider this. Would it be possible to meet you and which procedure we need to follow. Mange tak og mvh, Dr Masoud Dara
Læs høringssvar fra Masoud Dara