Oprettet: 15. november 2022
Svarnummer:
6

Indsendt af

Janne Rasmussen

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Det er positivt at der undersøges parkering i gaderne omkring Vigerslev Alle i Valby. 
jeg bor lige ved siden af vejen og tæt på Vigerslev Alle st. 
Det er stort set umuligt som beboer at få en parkeringsplads såfremt man kommer efter 14. Dette gælder i hele området. Den plads der er fri er ikke afmærket og holder man her får man bøde. Det tror jeg vi er mage der bor på vejen der har oplevet. 
 

årsagen er at pendlere benytter vores område to parkering. Vi har ofte set en bil ankomme tidlig morgen hvor 3-4 personer stiger ud for så at tage deres egen bil videre. Vi har også set nogle ankomme om morgen, stille bilen og så tage bussen eller toget. Det gør det helt umuligt for os der bor har at finde en parkeringsplads. 
jeg mener ikke at det er hensigtsmæssigt at man kan få et ubegrænset antal gæste parkeringer, da jeg nemt kan se hvordan dette vil blive misbrugt og så står vi med samme problem. 2-3 gæste licenser bør være Max. Såfremt der er gæste licenser mener jeg at der bør føres kontrol med at de ikke misbruges. 
 

Derudover forstå jeg ikke hvorfor man ikke undersøger området ved Vigerslev Alle / Retorvvej. Der er klods op ad Vigerslev alle station et stort område som står Brak og er spærret af. Sikkert af en årsag, men kunne man ikke undersøge om dette område kunne laves til pendler parkering?