Høringssvar vedrørende Ørestad Syd tillæg 3 - lokalplan 398-3

Oprettet: 29. juni 2020
Svarnummer:
44

Indsendt af

Amager Vest Lokaludvalg

Virksomhed / organisation

Københavns Kommune

Postnr.

2300

By

københavn

Høringssvar

Tillæg til høringssvar fra Amager Vest Lokaludvalg : Særtillæg til Ørestad Avis med fokus på friarealer og trafikforhold: 

Som én af de hurtigst voksende bydele i København er det Amager Vest Lokaludvalgs mål, at udviklingen danner de bedst mulige rammer for alle i Amager Vest. Vi arbejder for, at bydelen giver plads til et godt hverdagsliv, for voksne og børn.

Derfor er vi skeptiske, når det til dato største skolebyggeri i København skal opføres på en meget lille grund ved Hannemanns Allé. Vi undrer os over, hvor børnene skal lege og finde ro i pauserne fra en lang skoledag. Og hvordan bliver aflevering og afhentning af børn, når der ikke er parkeringspladser eller kiss and ride på grunden? 

I dette særtillæg til Ørestad Avis (vedhæftet) kan du læse om forslaget til den nye lokalplan i Ørestad, med fokus på friarealer og trafikløsninger. Vi har spurgt forældre og en fagekspert om friarealer betydning for vores børns faglige og sociale udvikling og trivsel. Og du kan få et indblik i, hvad medlemmer af Amager Vest Lokaludvalg mener om det nye skolebyggeri i forhold til friarealer og trafikforhold. 

Få nyt om høringer

Abonnér