Høringssvar vedrørende Englandsvej 51 - lokalplan 592

Oprettet: 17. oktober 2019
Svarnummer:
16

Indsendt af

Amalie Lindestrøm

Postnr.

2300

By

KBH S

Høringssvar

I forhold til lokalplanen for Englandsvej 51 vil jeg gerne gøre indvending primært pga. forringelse af udsigt og nedsat sol og belysning. Dette vil påvirke størstedelen af lejlighederne på den modsatte side af Englandsvej, hvor jeg selv bor, negativt. Det gode lysindfald er netop en af grundene til, at jeg i sin tid købte min lejlighed.

Dertil kommer støjen som vil være til stor gene i høj grad under byggeriet men også efterfølgende, da det nye byggeri sikkert vil øge trafikken. Englandsvej er i forvejen enormt befærdet, og det intensiverede og højnede støjniveau under og efter byggeriet vil forstyrre og genere.

Alt i alt er der ingen tvivl om, at lokalplanen for Englandsvej 51 påvirke lejlighedspriserne i negativ retning, hvor det i forvejen er svært at sælge lejlighederne pga. byggeriet på Englandsvej 47.

Jeg håber inderligt, at der i stedet vil blive bygget rækkehuse eller endnu bedre et discountsupermarked, som vil gøre området mere attraktivt. Som flere andre har skrevet, vil det skabe langt mere værdi for borgerne i området, som ikke har råd til at handle i Kvickly.

Få nyt om høringer

Abonnér