Høringssvar vedrørende Prinsesse Christines Vej - lokalplan 587

Oprettet: 24. oktober 2019
Svarnummer:
23

Indsendt af

Christa Suszkiewicz

Postnr.

2300

By

København

Høringssvar

Vedrørende sagsnr:2018-0147617
Det er med stor beklagelse, at der planlægges det byggeri, fordi der forsvinder lys, grønne oaser . Blandt andet vaskeriet i gaden, er mødested/hyggested, for både brugere samt andre i lokalområdet, der nyder at der er luft omkring dem.
Det kommer til at lukke lys ude for adskillige boligkomplekser både for Prinsesse Chr. vej, Amagerbrogade og Peder Lykkesvej, idet gården der fra Peder Lykkesvej ud til Prinsesse Christines vej også vil miste lyset.
Derudover bliver byggeriet unødigt pyntet med gigantisk forhøjning på hjørnet af Amagerbrogade/Prinsesse Chr. vej, det kunne være løst bedre, kønnere og mere æstetisk, altid begrundelser kommunen selv bruger, når man f. eks. har søgt om altaner ud til vejen.
Det er uforståeligt at der plaskes til med byggeri, der bliver virkeligt ikke kønt efterhånden, hvis alt byggeri, hvor der kan sættes etager på, bliver fremtid i gaderne. Men det er svært som menig borger, at stå imod stærke pengemænd, fordi en ting er, at kommunen som argument kan sige, at der mangler boliger, men det behøver ikke at være skyskrabere lige i det område og med endnu dyrere husleje.

Få nyt om høringer

Abonnér