Københavns Kommune får ny høringsportal
I slutningen af året bliver høringsportalen opdateret og du skal fremover logge på MitID eller med ErhvervsID for at indgive høringssvar.
Abonnerer du på nyhedsbrevet, vil der være en periode, hvor du ikke automatisk får besked om nye høringer. Følg derfor med i aktuelle høringer her på siden.
Høringssvar vedrørende Administrationsgrundlag for Udeservering
Indsendt af
Postnr.
By
Høringssvar
Jeg tilkendegiver min mening i denne høring, da jeg er daglig bruger af Københavns brede byliv. Jeg har fulgt med i denne sag lige siden starten og ærlig talt, så syntes jeg mest af alt at det minder om starten på endnu en nedlukning af København. Sidst restaurations branchen blev pint og plaget med strenge lukketider og serverings restriktioner, tog de et stort medansvar i en pandemi og var med til at passe på os alle sammen. Er det ikke på tide at vi passer lidt på branchen og det Københavnske byliv igen? København skal kunne rumme alle, det er en del af bylivet at der er diversitet her. Og at lægge så strenge begrænsninger på restaurations branchen og det Københavnske byliv er ikke ligefrem noget der bidrager til diversiteten. Tværtimod rummer det kun et mindre tal af mennesker. Jeg forstår udemærket godt alle dem der i deres høringssvar skriver om nattero inden arbejdsdage osv. En problematik de fleste af os godt forstår. Men en ting i denne problematik jeg ikke forstår er; hvis ikke du ønsker at bruge og deltage i bylivet, hvorfor bor man så forsat midt i det? Københavns Kommunes egen megafon måling viste at intet mindre end 97% af de adspurgte bruger udeservering og 81% af de adspurgte mente at udeservering var et positivt bidrag. Jeg er en af dem der mener bege dele, det burde var tydeligt fra dette skriv. Jeg er en af dem der jævnligt finder en plads udenfor. Og jeg har aldrig oplevet støj der var så højt at det var til stor gene for beboere i området. Jeg har til gengæld altid oplevet glade mennesker, gang i restaurations branchen og gang i det klassiske hyggelige Københavnske byliv. Og med det hyggelige Københavnske byliv taler vi altså ikke om Gothersgade, men det håber jeg vi alle er med på i denne snak.
Så hvis det skal siges helt kort, så vil jeg mene at disse begrænsede åbningstider for udeservering vil være til skade for diversiteten i det Københavnske byliv, restaurations branchen og værre til meget stor ærgrelse for omtrent 97% af Københavns beboere og besøgende.