Oprettet: 9. september 2020
Svarnummer:
23

Indsendt af

Bente Theresia hemmingsen

Postnr.

2300

By

København

Høringssvar

Kære Frank Jensen og co

Vi ved det godt : By og havn har kæmpegæld og stort underskud der muligvis skyldes dårlig planlægning, dårlig styring og muligvis inkompetent ledelse. Men det er fuldstændig uforståeligt at Metrogæld skal betales med vores natur.
Med Frank Jensen i spidsen ønsker en del vores valgte politikere at tage en total umoderne beslutning om at beskære yderligere i vores vilde, bynære natur.Umoderne fordi den går imod alle hensigter om at gøre vores by CO2 neutral og klimavenlig. Biodiversitet vil gå tabt, flere truede arter vil forsvinde og en stor del af byens borgere vil miste muligheden for at komme ud i naturen. Ikke alle byens borgere har mulighed for at køre i sommerhus i weekenden og for dem der er tilbage i byen er Amager fælled et åndehul med højt til loftet, hvor der er grobund for at lade op både mentalt og fysisk og vores bys børn kan få oplevelser med at være tæt på naturen. Oplevelser du ikke får i en park eller andet trimmet grønt område.
Politikkerne har igennem de sidste år ved hjælp af salamimetoden beskåret store områder af fælleden og omdannet det til beton og boliger for de få. Amager fælled har hidtil været for alle. Med det nye byggeri beskærer fælleden yderligere og vild natur og biodiversitet vil gå tabt for altid til fordel for boliger for de få. 
Frank Jensen og Co argumenterer med at det kun er et lille område der skal bebygges. Men det er endnu et lille område ud af flere områder der er blevet bebygget og selv et lille område skal have tilkørselsveje med trafik mv, der vil bore sig gennem vores natur.
På sigt taber vi alle hvis der bygges yderligere på fælleden.
Frank Jensen du kalder dig selv klimatosse. Hvis du ikke kun mener det af ord men af også af gavn så :
Giv naturen en stemme .Byg ikke mere på Amager Fælled.Hvis du ikke kan hamle op omed de kommercielle kræfter i By og havn så køb fælleden tilbage til os byens borgere

Få nyt om høringer

Abonnér