Høringssvar vedrørende Sundparken - lokalplanforslag

Oprettet: 7. oktober 2019
Svarnummer:
8

Indsendt af

Kim Larsen

Postnr.

2300

By

KBH S

Høringssvar

Vi bor på Lemberggade og vores to piger på hhv 2 og 5 år bruger stien ofte. Til leg, løb og cykling - til og fra Lergravsparken legeplads, metroen, til Amagercentret, Amager strand, osv.
Det er en ufarlig grøn forgænger-bølge (kun afbrudt af enkelte lyskryds), som nu skal skæres over med ind- og udkørsler.
Lergravsvej er i forvejen ikke nem at krydse for børn/ældre pga de mange parkerede biler og trafik generelt. At der nu pludselig kan dukke biler op med kort varsel vil forværre trafiksikkerheden betragteligt.
Mange børnefamilier og ældre går ubekymret i fred og ro ned til trafiklyset ved Strandlodsvej og handler i Fakta/Kvickly - Hvorfor skal det ødelægges?
Den modsatte side langs Lergravsvej har mange ind- og udkørsler og er grunden til at alle bruger den populære grønne sti.
Hvorfor ikke bevare ind- og udkørsel på Øresundsvej som er meget bredere og har cykelstier? Ydermere hænger denne løsning bedre sammen med trafik til og fra Amagerbrogade og Amager Strandvej.
Det nuværende forslag modarbejder også den kommende Lergravsparkenrute. Læs mere her: https://minby.dk/2018/09/19/78692/amager-oest-paa-budgettet-bedre-gaatur...
København bryster sig med super-cykelstier. Her har vi en super-gangsti. Ødelæg den ikke!

Få nyt om høringer

Abonnér