Oprettet: 28. januar 2019
Svarnummer:
8

Indsendt af

Troels Ringborg

Virksomhed / organisation

Bar Piccolo ApS

Postnr.

1074

By

Kbh K

Høringssvar

Unik mulighed!

Jeg tror alle os butiksejere i lille kongensgade er glade for den nye lokalplan der fastsætter gaden som publikums servicerende erhverv og tilgodeser de gamle og nye beværtninger i gaden.

Men metroselskabets genetablering af gaden 2019 har til plan at opføre en cykelsti i butiksiden af gaden - og dermed er samtlige ude serverings ansøgninger blevet afvist for nu.
For Bar Piccolo's vedkommende vil det betyde store nedskrivninger i vores lille virksomhed.
Siden 3. Januar 2010 har lille kongensgade ikke haft gennemgående trafik, det er 9 år uden biler i gaden. Det giver ikke mening at starte igen, og slet ikke mod opgangen fra en af byens mest benyttede Metro stationer.
2016 indsendte indre by lokal udvalg til TMF( https://indrebylokaludvalg.kk.dk/planer-debat/breve/lille-kongensgade-me... )

Vi har deltaget i Indre by Lokaludvalgs møde ang udviklingen i Lille Kongensgade for 2år siden, hvor alle var fortalere for en lukket gade med restaurationer og grønne spots til publikums og turistmens fornøjelse. (https://indrebylokaludvalg.kk.dk/nyheder/workshop-lille-kongensgade)

Vi kan se et stort potentiale for gaden og vil gerne investere både tid og penge i udviklingen af både gaden og vores forretning.
Københavns Kommune skal se det som en enestående mulighed for at skabe en lukket gade i forlængelse af Kongens Nytorv.
Vi forstår at forvaltningen ikke har budgettet på plads endnu, men at genetablere gennemkørende trafik, kryds og cykelsti er ikke en løsning i vores øjne. Metroselskabet burde istedet smide deres genopretnings midler i puljen til en anden løsning.

I forhåbning om dialog inden udførsel

Få nyt om høringer

Abonnér