Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
968

Indsendt af

Trine

Postnr.

2400

By

København NV

Høringssvar

Kære udvalg

Som forældre til et barn på Rødkilde KKFO, kan vi kun bakke op om de små fritidhjems protester! For der er virkelig brug for valgmuligheder på fritidshjemsområdet. Det må være soleklart, at ligeså forskellige børn er, ligeså forskellige er deres behov for at indgå i pasningsordninger også.

Vi har vores barn på Rødkilde KKFO, det var ikke vores 1. valg, men vi fik desværre ikke Bellahøj fritidshjem som ønsket. Rødkilde KKFO er prototypen på en kommunal stor-insitution, som mange frygter. Heldigvis er det i vores tilfælde gået rimeligt, da de er en stor gruppe fra klassen, der går der sammen. Og heldigvis for det, for de har knyttet sig til hinanden siden dag 1. For nøgleordet har primært været fri leg i den tid, de har gået der. Og det går på sin vis godt for en del børn, men vi tør bl.a. ikke tænke på, når vores søn om 2 år skal starte i skole og på fritidshjem og hvis der ikke er andre tilbud end en stor og uoverskuelig frit. Han er slet ikke ligeså hårdfør som sin søster og trives slet ikke i stormiljøer. Så hvor gør vi af ham?

Så kære udvalg, jeg håber I vil tænke jer rigtig godt om, og stadig leve op til en ansvarlig og forsvarlig politik når det gælder vores børns fremtid.

Venlig hilsen
Nogle bekymrede forældre

Få nyt om høringer

Abonnér