Høringssvar vedrørende Organisering af Fremtidens Fritidstilbud

Oprettet: 1. maj 2015
Svarnummer:
965

Indsendt af

Laila Gabay

Postnr.

2100

By

København Ø

Høringssvar

Lukning af Emdrup Søgård Fritidshjem:
Hvor er det ærgerligt, at man påtænker at lukke Fritidshjemmet på Emdrup Søgård.
Fritidshjemmet har mange gode traditioner, søde og fagligt dygtige medarbejdere, gode inden- og udendørsfaciliteter samt rigtigt godt samarbejde med Lundehusskolen og øvrige institutioner, både børnehaver og de andre Fritidshjem.
Mine 2 børn har gået i Emdrup Søgårds børnehave, hvor man det sidste år besøgte fritidshjemmet flere gange, for at børnene fik en nemmere og tryggere overgang mellem børnehave og fritidshjem.
Og i 0. Klasse oplevede jeg et godt samarbejde mellem fritidshjemmet og skolen, som kunne bruge de gode faciliteter (værkstedet, den store sal, bål-området) i fint samarbejde mellem lærere og pædagoger.
En-til-en modellen er skræmmende og de planlagte store SFO'er et spørgsmål om økonomi og ikke for børnenes skyld. Hør nu på alle os bekymrede forældre. Lukning af de små fritidshjem kommer til at betyde flugt fra folkeskolen. Lundehusskolen har i forvejen svært ved at holde på børnene, især fra mellemtrinene til udskolingen. Men nu vil endnu flere flytte deres børn, måske helt fravælge skolen fra starten af.
BEVAR DE SMÅ FRITIDSHJEM NU!!!

Få nyt om høringer

Abonnér