Høringssvar vedrørende Holmbladsvænge - Lokalplan nr. 547

Oprettet: 5. januar 2017
Svarnummer:
19

Indsendt af

John Christensen

Postnr.

2300

By

københavn s

Høringssvar

Klage og protest vedr. etablering af 87 ungdomsboliger i Uplandsgade.
Høringssvar ved. Holmbladsvænge - lokalplanforslag.

For os med soveværelse, direkte overfor amagerbankens tidligere lokaler og den foreslåede placering af ungdomsboliger, vil det betyde massive støj problemer. Vi er i forvejen voldsomt sat på prøve, af Kiwi`s ind og udlevering, fra tidlig morgen og til sen aften, både hverdage og weekend. For os med skiftende arbejdstider og tilkaldevagter, er det en kæmpe udfordring, at finde ro, allerede og med tanke om 87 ungdomsboliger, med tag terrasse og hvad dertil høre, er vi ikke i tvivl om konsekvensen.
Med 87 ungdomsboliger, følger der unægteligt også en massiv ind og ud flytning sted, det vil betyde flytte biler og forældre biler med trailer, på alle tider af ugen og weekenderne, i en i forvejen overbelastet lille gade.
Uplandsgade er i forvejen gennemgang fra Amagerbrogade, til de mange ungdomsboliger, der findes længere nede af gaden og det er absolut heller ikke uden larm og råb, på alle tider af døgnet.
Vi håber meget man vil se problematikken i en så voldsom indgriben, over for os der nødvendigvis, skal eksistere og kunne benytte vores soveværelse, hver dag og nat og så finde mere fredelige og miljøvenlige formål, for bygningen.

Få nyt om høringer

Abonnér