Høringssvar vedrørende Holmbladsvænge - Lokalplan nr. 547

Oprettet: 9. november 2016
Svarnummer:
1

Indsendt af

Henning Jensen

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Jeg vil gerne protestere over, at kommunen endnu tager et tiltag til at ødelægge vores nattesøvn for os, der har soveværelse ud til Uplandsgade( hele lejligheden har kun værelser til Uplandsgade).
Først har man givet tilladelse til en KIWI forretning, der holder åbent 7 dage om ugen og med aflæsning af varer i en smal gade, hvor ofte to store lastvognstog skal af med varer (hvor motor og kølesystemet kører hele tiden) - andre biler der skal forbi må vent og kødannalse sker med meget heftigt brug af hornet - hvilket er forståeligt, når folk skal på arbejdet - men yderst generende for os beboere.
Forretningen lukker kl. 23.00 og store jernburer køres ned af en brostensbelagt Uplandsgade med meget stort støjniveau til følge - omkring kl. 24.oo falder der ro over gemytterne indtil kl. ca. 5, hvor det hele starter forfra.
Derudover er der etableret køleanlæg på taget til KIWI absolut, hverken kønt eller fredeligt
Nu vil I etablere ungdomsboliger i bygningen bag ved - da vi allerede har et i Uplandsgade ved vi, hvor meget yderligere larm dette vil indebære.
Altså når forretningen lukker starter musik støj m.m. - vi har jo selv været unge og har forståelse for at de også skal være her, men alligevel.
Efter at have været en yderst tilfreds københavner i næsten 70 år - så kniber det nu temmelig meget med tilfredsheden.bsyfc
Jeg går ikke ud fra, at nogen involverede i dette projekt har bolpæl i nærheden.

Få nyt om høringer

Abonnér