Høringssvar vedrørende Holmbladsvænge - Lokalplan nr. 547

Oprettet: 5. januar 2017
Svarnummer:
20

Indsendt af

Anette Wieland

Postnr.

2300

By

København

Høringssvar

Klage og protest vedr. etableringen af (endnu) 87 ungdomsboliger i vores nærkvarter – denne gang nu i Amagerbankens tidligere administrationsejendom i Uplandsgade.

Hvor er bristepunktet for, hvor meget støj vi, der allerede bor i området, skal kunne tolerere?

Vi har soveværelse direkte og lige ud til de påtænkte lokaler, hvor man endvidere også vil indrette en tagterrasse til grill og kom sammen arrangementer/fester. Enhver kan levende forestille sig, hvordan det kommer til at foregå, for vi har jo alle været unge engang. Om vinteren, fester man med en subwoofer, åbne vinduer (for det er jo der, man ryger cigaretter fra og bagefter henkaster skodderne ned på gaden) og om sommeren, rykkes festen ud i det fri til en stor ”legeplads”.
Jeg skriver ovennævnte, og får flashback, i forbindelse med, da Sølunds plejehjem (Østerbro) blev omdannet til ca. 200 ungdomsboliger, og hvor én af mine poder boede i ca. 6 mdr. Et stort svineri og larm og højt musik konstant – og så til langt ud på natten, både hverdag og weekend.

Jeg er fuldstændig enig med Michael Plougmann om, at der mangler ungdomsboliger (og betalbare boliger i det hele taget), men at man når langt længere ved at etablere disse i sammenhæng med relevante uddannelses institutioner eksempelvis ved universitetet i Ørestaden osv.

Vi er i forvejen voldsom plaget af støjscener fra Kiwi alle ugens dage, støjende vejbelægning, tunge lastbiler og ikke mindst trafik til og fra Øresundskollegiet, der ligger umiddelbart bag Uplandsgade, og som er opført med næsten 1000 ungdomsboliger.

Trods vi årligt betaler beboerlicens for parkering, har man også gennem årene beskåret parkeringspladserne – både i Uplandsgade og på Store Mølle Vej. Hvis man kommer efter kl. 17, er det nærmest en umulig opgave, at finde en plads til sin bil, som ofte havner i Markmandsgade eller nede ved supermarkedet Menu – helt uacceptabelt. Så ingen tvivl om, at det også vil skabe endnu flere massive parkeringsproblemer.

Ovenstående påtænkte projekt, er politisk fuldstændigt uigennemtænkt!

Jeg håber, at kommunen endnu engang vil overveje projektets gennemførelse og genoverveje andre muligheder for bygningens anvendelse.

Få nyt om høringer

Abonnér