Valby Langgade

Ansøgning om tilladelse til at opføre erhvervs- og boligbebyggelse på adressen Valby Langgade 65-67.

Høringsfrist:

5. marts 2016
Indsendt af:
Valby Lokaludvalg
Dato: 4. marts 2016
Svarnummer:
7
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Valby Lokaludvalg
By:
Valby
Postnr.:
2500
Læs høringssvar fra Valby Lokaludvalg
Indsendt af:
Massimo Soldano
Dato: 2. marts 2016
Svarnummer:
6
By:
Valby
Postnr.:
2500
Som en af de nærmeste naboer på Lillegade glæder vi os over at projektet er udformet, så det passer ind i området og i vid udstrækning overholder lokalplanen. Vi vil dog gerne indstille til, at der tages yderligere tiltag til at begrænse indsynet fra 1. sal i projektet til huse og haver på Lillegade. Indsynet er en konsekvens af det hævede opholdsareal, der kompenserer for manglende friareal på terræn, samt den rejste facade mod gården. Afskærmningen mod naboerne kan ske med øget beplantning i en passende højde eller ved opsætning af et hegn. Vi noterer, at antallet af parkeringspladser er halveret i forhold til hvad lokalplanen foreskriver, og at kommunen ikke vurderer dette problematisk. Der er heller ikke indtegnet nogle aflæsningszoner til de to forretninger i stueetagen. Vi ønsker at bemærke at Lillegade er en smal, ensrettet vej, med begrænset parkeringsmuligheder.
Læs høringssvar fra Massimo Soldano
Indsendt af:
Erik Laursen
Dato: 28. februar 2016
Svarnummer:
5
By:
Valby
Postnr.:
2500
Jeg vil gerne tilkendegive, at det er fint, at der er taget hensyn til de omkringliggende bygninger, således at ejedommen kun fremstår i 2 etager. Det vil således passe ind med områdets karakter. Som nærmeste nabo kunne det ønskes, at der blev placeret et eller flere træer fx ahorn, som der allerede findes i skellet i Lillegade, således at der fra terrassen i 1 sals højde ikke ville være direkte udsyn til vores haver.
Læs høringssvar fra Erik Laursen
Indsendt af:
Rasmus Støvelbæk Olsen
Dato: 28. februar 2016
Svarnummer:
4
Virksomhed / Organisation :
1972
By:
Valby
Postnr.:
2500
Det er ærgerligt at bygningen kun er på to etager, på så central en beliggenhed. Selvom man gerne vil bevare den gamle landsby-stemning omkring Tingstedet, og den tidligere bebyggelse på stedet kun var på én etage, så er det efter min mening uambitiøst og i disharmoni med området at bygge så lavt. Generelt bør der på centrale områder i byen bygges tæt og med høj bebyggelsesprocent, dels for at bevare den urbane stemning, understøtte de bymæssige funktioner og fordi der er behov for flere boliger i København. Normalt ville 4-5 etager være passende for et byggeri på dette sted. Hvilket harmonerer godt med en del af den øvrige bebyggelse i området. Af hensyn til de ældre og lavere huse i den gamle Valby Landsby, kunne en lidt lavere bygning være fornuftig, og 3 etager kunne være et fint kompromis. Det svarer til bygningerne længere nede ad Valby Langgade. Men at gå under 3 etager virker helt forkert, og som billederne viser, så giver det en mærkelig og disharmonisk bystruktur. Valby har brug for mere fortætning for at styrke de bymæssige kvaliteter. Og både København og Valby har brug for flere boliger.
Læs høringssvar fra Rasmus Støvelbæk Olsen
Indsendt af:
Morten Stryhn
Dato: 27. februar 2016
Svarnummer:
3
By:
København SV
Postnr.:
2450
Bygningen og ideen om en nyere bygning er en god ide, men synes det er ærgerligt at man ikke bygger højere, når man har muligheden. Vi taler om det centrale Valby, hvor vi burde komme op i samme højde som bygningerne lidt længere væk end naboerne, så vi med tiden får gjort det centrale Valby mere urbaniseret. Jeg foreslår derfor at der bygges 4 etager fremfor kun 2.
Læs høringssvar fra Morten Stryhn
Indsendt af:
Cristian Buck
Dato: 22. februar 2016
Svarnummer:
2
By:
Valby
Postnr.:
2500
Synes byggeriet er en rigtig god fornyelse i forhold til det tidligere byggeri. Byggeriet ser ud til at passe godt ind i bybilledet og kombinationen af butikker og boliger vil bidrage til at opretholde liv i gaden. Glæder mig til at se det opført. Mvh Christian
Læs høringssvar fra Cristian Buck
Indsendt af:
Casper Giedo
Dato: 13. februar 2016
Svarnummer:
1
By:
Valby
Postnr.:
2500
Synes det super godt ide. Område er meget dødt lige nu og dette kan virkelig give et løft som kommer borgerne i Valby til gode.
Læs høringssvar fra Casper Giedo