Indskrænkning af nattilladelser på bevillingsområdet

Stop for nye nattilladelser i visse gader på Indre Nørrebro.

Høringsfrist:

8. april 2016
Indsendt af:
Marina Jensen
Dato: 9. april 2016
Svarnummer:
229
By:
Kbh N
Postnr.:
2200
Please, vær sød og ikke gør livet mere surt for os, der bor her, end det er i forvejen. Det er i forvejen et meget højt stressniveau, man lever med, da der er mange forskelligartede former for larm og støj: Fra boldbanen, fra trafik der er afledt hertil, fra fulde og brølende mennesker på gaden, affaldssug og revovation af området, der starter meget tidligt og er ekstremt højlydt, således at selv høreværn ikke afhjælper problemet. Vi er allerede ved at blive desperate. Vi kan ikke klare mere! Please indse det urimelige i, at mennesker der ikke har mulighed for at gå et andet sted hen og sove, skal lide under kommercielle interesser for barer, der tiltrækker massevis af mennesker, der ikke har noget lokal tilknytning til området og fx pisser op ad ens gadedør, så man næsten ikke kan tage i håndtaget uden at skulle desinficere hænder bagefter. Det er ikke rimeligt mod os. Please vær sød og indse at vi bare er mennesker der skal have mulighed for at sove om natten, så vi kan passe vores arbejde, studie og liv uden så store mængder stress. Vær sød og forstå at vi er mennesker også og burde have ret til en lille smule ro, selvom vi bor midt i byen. Vi kan ikke klare mere larm :(
Læs høringssvar fra Marina Jensen
Indsendt af:
Beboer Anna Hansen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
228
By:
København N
Postnr.:
2200
Hvor er det godt, at der er mulighed for at give et høringssvar til dette fuldstændigt uacceptable forslag om 05-bevilling til nye restaurationer I Ravnsborggade-området. Det bliver et nej tak herfra. Som beboer på hjørnet i Sankt Hans Gade får man den følelse, at Københavns Kommune simpelthen må hade beboere i dette område. Larmen fra skaterbanen er øredøvende dagen lang i forvejen. Om natten skal skatere eller basketballspiller naturligvis også bruge den, med den rungende genlyd fra de omkringliggende mure, der firdobler lyden. Videomøllen afspiller højlydt når det passer dem, så det er umuligt at høre sit eget tv. Og skraldevogne, den larmede rengøring af Multipladsen, der ofte starter kl 6.45 og fortsætter flere timer frem. Og lukningen af Nørrebrogade, der har afstedkommet, at det nu er bydelens smalleste gade, Sankt Hans Gade, der skal agere gennemgang for AL tung trafik der skal igennem Nørrebro, startende fra kl 4 om morgenen. Så nu vil kommunen også overveje at den minus en times søvn, vi til nøds kunne få mellem kl 4's lastbiler gennem gaden og skaternes natteskratteri, også skal tages fra os fordi der skal være plads til flere restaurationer i gaden. I forvejen fylder de hele fortovet, som de behandler som deres egen private ejendom, så kørestole og andre ikke kan passere størstedelen af gaden. Men det er åbenbart ikke nok. Vi skal også have et 24/7 Roskilde-festival kørende i gaden, selvom vi ikke har andre steder at gå hen eller råd til at flytte. I må i den grad hade os i Kommunen.
Læs høringssvar fra Beboer Anna Hansen
Indsendt af:
Jacob Finn Larsen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
227
Virksomhed / Organisation :
1941
By:
København N
Postnr.:
2200
160408 05-Nej:Tak 01.doc Ravnsborggade 21C1 2016-04-08 Nej tak til 05-bevilling, - fordi jeg ikke bryder mig om, at Ravnsborggade er blevet fyldt med beværtninger og drikkesteder. En forlængelse af åbningstiden vil ikke blot forlænge larmen og balladen, men også tiltrække et andet publikum, som er mere alvorligt alkoholisk berusede og mere aggressivt og provokerende hensynsløse. Dette er ganske kort hvad jeg umiddelbart tænker, når jeg ser et opslag om nat-bevilling til beværtningerne i Ravnsborggade. Jeg ville gerne komme med en mere detaljeret redegørelse for årsagen til min modvilje, men det er en lang og kompliceret historie. Jeg flyttede hertil i 1976, fordi her var dejligt stille og fredeligt om natten. Det stigende antal beværtninger i Ravnsborggade gør efterhånden denne ro og stilhed stadigt sjældnere, og nat-bevilling vil sætte yderligere skub i dennne udvikling i retning af et forlystelsessted. Venlig hilsen, Jacob Finn Larsen. Ravnsborggade21C1.
Læs høringssvar fra Jacob Finn Larsen
Indsendt af:
Sofie
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
226
By:
København N
Postnr.:
2200
Jeg støtter forslaget om Indskrænkning af nattilladelser på bevillingsområdet! Jeg har boet i Ravnsborggade i over 20 år og synes der har været en positiv udvikling i området med mere liv og hyggelige cafeer... men det er blevet for meget nu. Min familie og jeg er generet af b.la. støj og skrald fra festende mennesker og frygter det bliver meget værre hvis der bliver 05 bevillinger i området. Nej tak til 05 bevilling!
Læs høringssvar fra Sofie
Indsendt af:
Tanja Jordan
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
225
By:
København N
Postnr.:
2200
Vedr. Indskrænkning af nattilladelser på bevillingsområdet i området Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Fælledvej. Jeg støtter Københavns Kommunes forslag om at indskrænke bevillingerne til udskænkning i området. Området er utrolig støjbelastet i de fleste af årets 12 måneder og af ugens 7 dage. Især støj fra udskænkningssteder generer muligheden for nattero. Med børn i huset er det ikke rart at høre dem klage over stort set altid at sove dårligt. Fordi bydelen er så tæt bevæger lyden sig langt og længe mellem de mange høje gavle og gårdrum. Vi er feks generet af gadelarm fra bodegaer i Sankt hans gade og Ravnsborggade, men bor på Fælledvej ved Sankt Hans Torv. Som tilstandene er i dag, og har været det i mange år, virker det som om kommunen ønsker at 'please' én bestemt målgruppe og helt har glemt at området faktisk er en sammensat og mangfoldig bydel, med både børn og ældre mennesker. Lad det blive ved med at være det. Og tag hensyn!
Læs høringssvar fra Tanja Jordan
Indsendt af:
Alette Raft Rasmussen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
224
By:
København N
Postnr.:
2200
Set i lyset af at området er tæt befolket støtter jeg fuldt ud op omkring en indskrænkning af nattilladelser på bevillingsområdet. Det er ikke ønskeligt at tilføre mere og længerevarende larm fra gaden i er område som vores, hvor så mange mennesker bor og skal have sin nattesøvn. Så ja tak til at bevare niveauet som det er nu og dermed undgå kvarteret udvikler sig i retningen af et decideret gå-i-byen område hvor der festes til den lyse morgen. Venlig Hilsen Alette Raft Rasmussen
Læs høringssvar fra Alette Raft Rasmussen
Indsendt af:
Christoffer Fentz
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
223
By:
København N
Postnr.:
2200
Hej Jeg har boet i Skt. Hans Gade i 3,5 år nu, og har ikke et problem med larmen, som det er nu. Lydniveauet er dog steget i den periode, som jeg har boet her. Så vil bestemt ikke råde til at kommunen til at uddele flere nattilladelser i området. Jeg er selv 26 år, og nyder selv nattelivet her i byen, og vil helst ikke have, at min del af Nørrebro ender op som indre by. Der er en grund til, at folk både nyder det excentriske såvel som det rolige ved Nørrebro, hvor der skal være plads til alle typer mennesker. Med venlig hilsen Christoffer
Læs høringssvar fra Christoffer Fentz
Indsendt af:
Aisha Yesildal
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
222
By:
Kbh. N
Postnr.:
2200
Ravnsborggade er en dejlig gade hvor der altid har været ro. Som rigtig mange beboere allerede er inde på, så er der åbnet et alt for stort antal beværtninger i området. Det har i den grad øget støj niveauet, hvilket vil blive langt være, hvis beværtningerne for lov til at have åbent til kl 05.00 om morgenen. Ligeledes vil jeg gerne pointere, at der bor mange mennesker i området, der i blandt en del børnefamilier. At vi konstant skal føje os for de i forvejen alt for mange fester, højt talende kunder fra fortorvs cafeerne samt larmende fulde folk, er mere end nok! Ravnsborggade støjer allerede fra kl 04/05:00 om morgenen. Lastbiler der skal levere vare. Der efter kommer skraldevognene som er ejet af forskellige firmaer der tømmer skrald 5 gange om ugen, i de forskellige gårde. Der efter går Københavns kommunes vedligeholdelses stab igang med gade fejning, for at rydde op efter det travle natteliv etc. Godmorgen! Så er dagen startet! Derfor støtter vi op om forslaget med indskrænkning af nattilladelser på bevillings området Mvh, 21 A st.tv Ravnsborggade.
Læs høringssvar fra Aisha Yesildal
Indsendt af:
Tina Larsen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
221
By:
København Ø
Postnr.:
2200
Jeg har boet i gaden siden 2007 og er meget glad for at bo her. Det er en spændende gade med et helt særpræget miljø - indtil videre. For inden for de seneste par år er der kommet mere og mere støj i gaden sent om aftenen og natten, hvilket genererer nattesøvnen. Jeg vil derfor sætte pris på, at restaurationer ikke får 05-bevillinger, så larmen ikke skal fortsætte til kl. 5. om natten. Vi bor både familier, ældre og unge i gaden, som der bør tages hensyn til.
Læs høringssvar fra Tina Larsen
Indsendt af:
Signe Elgård Jakobsen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
220
Virksomhed / Organisation :
Privat bolig
By:
København
Postnr.:
2200
Ønsker respekt for almen borgernes søvn. På nuværende tidspunkt er der et Maximum af natteliv hver torsdag-søndag. Beder om at Ravnsborggades beboere høres på baggrund af nutidige erfaringer. Nej tak til 05.00 bevilling!
Læs høringssvar fra Signe Elgård Jakobsen
Indsendt af:
Christina Jessen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
219
By:
København K
Postnr.:
1472
I takt med forårets kommen er larm og fester i Ravnsborggade steget drastisk. Det vækker derfor bekymring, at det overvejes at udvide de sene bevillinger, hvilket kan forårsage weekendnætter uden søvn for beboerne.
Læs høringssvar fra Christina Jessen
Indsendt af:
Bo Frederiksen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
218
By:
København N
Postnr.:
2200
Ligesom de andre beboere oplever jeg en tiltagende støj fra nattelivet. Da antallet af restaurationer med udeservering er steget stødt i de seneste år øges trafikken mellem forskellige beværtninger, som yderligere forstærker larmen. De større antal beværtninger med sene bevillinger har også haft en stigning i antallet af privatfester i gaden i hverdagene, da det opleves som mere legitimt at larme i den festlige Ravnsborggade end andre gader på Nørrebro. Det leder derfor til stor bekymring hvis bevillinger i gaden forlænges, da dette formodentlig vil øge andel af seneprivatfester tilsvarende. Mvh Bo Frederiksen
Læs høringssvar fra Bo Frederiksen
Indsendt af:
Morten Henningsen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
217
By:
København N
Postnr.:
2200
Høring: Indskrænkning af nattilladelser på bevillingsområdet Stop for nye nattilladelser nætter efter søndage til torsdage i gaderne Blågårdsgade, Fælledvej, Ravnsborggade samt dele af Nørrebrogade (nr. 1-27 og 2-26). Kvarteret omkring Ravnsborggade har i gennem de seneste år udviklet positivt sig med overvejende nye restauranter og vinbarer. Indtil videre er det gået godt i spænd med os beboere i de dejlige boliger og børnevenlige grønne områder i kvarteret. Vi sætter alle stor pris på det liv der er kommet i gaden, men er samtidig glade for at der er stille kort efter midnat så vi kan sove om natten. Jeg er overbevist om at nattilladelser vil ødelægge den gode ballance der er nu og resultere i at størstedelen af områdets beboere vil søge væk inden for en kort årrække. Der er allerede flere steder med nattilladelser, bla. Rust og flere steder i Nørrebroggade og det er derfor svært for mig som beboer at se behovet skulle være så stort at det kan retfærdiggøres at ødelægge et af byens bedste beboelsesområder. Ansøgninger om nattilladelser er i mine øje udelukkende funderet i meromsætning og øget profit i et område der allerede omsætter bedre en mange andre steder i byen. Jeg opfordrer politikerne til at vedtage et klart nej til nattilladelser, i respekt for et af byens bedste beboelsesområder, der pt. kan måle sig med de mest hippe kvarterer i store flere europæiske hovedstæder. Morten Henningsen
Læs høringssvar fra Morten Henningsen
Indsendt af:
Maya taguchi
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
216
By:
Kbh
Postnr.:
2200
Jeg er imod forlænget åbningstider af bars og restauranter. Området er primært et beboelsesområder m mange familier. Der er tæt bebygget og larm fra beværtninger vil skabe stor gene for mange beboere. Udover almindelig larm i Gade niveau giver de smalle/små gårde i kvarteret en forstærket larm opefter. Som et eksempel af sidstnævnte har, der været en del klager over mellemfolkelig samvirkes "privat" fester. Derudover er støjen eksempelvis fra Ny Scala på niveau med en fest ind i mit soveværelse. (Jeg bor ikke ud til gaden) Jeg henstiller til at tage hensyn til de mange beboere i kvarteret og ikke forlænge åbningstiderne for restauranter mm. Mvh ravnsborggade 7b
Læs høringssvar fra Maya taguchi
Indsendt af:
Henriette F. Hansen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
215
By:
KBH N
Postnr.:
2200
Vi nyder cafelivet omkring os, som det er nu, men frygter meget mere fest og larm i nattelivet, hvis cafeerne får lov til at servere til kl. 5.00, derfor støtter jeg op om forholdene, som de er nu.
Læs høringssvar fra Henriette F. Hansen
Indsendt af:
Mads Plesner
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
214
By:
KBH N
Postnr.:
2200
Nattelivet i gaderne omkring sankt hans gade er blevet meget mere støjende i sene nattetimer inden for de sidste par åt. Ud over sen støj, er smadrede flasker og kondomer på legepladser er en dårlig cocktail med et småbørnsfamilieliv. Det bliver forventeligt værre med sen udskænkning.
Læs høringssvar fra Mads Plesner
Indsendt af:
Katrine Kiilgaard
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
213
By:
Københan
Postnr.:
2200
Jeg støtter forslaget. Overordnet set er vi glade for udviklingen i gaderne, der bidrager til et levende miljø, men det må ikke ske på bekostning af beboerne i et tæt befolket område, som skal have en hverdag til at fungere. Der er allerede i dag støjproblemer, specielt om foråret/sommeren omkring Cafe 22, hvor festerne fortsætter ved søen, efter at cafeen er lukket. Mange beboere har soveværelser ud mod gaden og deres nattesøvn generes af de støjende gæster. Inden for de seneste år har det været en genkommende overvejelse at sælge sin bolig og flytte derfra, fordi man ikke tilhører en aldersgruppe, der finder nattelivet mellem 02:00 og 05:00 lige så attraktivt, som man gjorde engang. Det kan ikke være rimeligt. Der bør derfor sættes rammer op, der kan tiltrække en mangfoldighed af butikker, beværtninger, restaurationer mv. og stadig overlade plads til beboere med hverdag, job og familie, der skal passes. Mvh Katrine Kiilgaard
Læs høringssvar fra Katrine Kiilgaard
Indsendt af:
susanne ringmann
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
212
By:
københavn n
Postnr.:
2200
Vedr. natbevilling 05 til Restauranter, cafeer og barer i Ravnsborgagde/området omkring Ravnsborggade, Skt Hans gade, Ravnsborg Tværgade etc. Jeg er fuldkommen ENIG i AT MAN SKAL INDSKRÆNKE NATBEVILLINGERNE I OMRÅDET Jeg har boet i Ravnsborggade i 25 år og fulgt udviklingen, og desværre er det lykkedes kommunen allerede, at skabe en gade, der langsomt dør på grund af alle de bevillinger der allerede er udstedt. Jeg kan ikke forstå at det er muligt at have så mange bevillinger inden for så tæt et område hvor der bor så mange mennesker med børn. Gaden er gået fra at være en hyggelig lille antikvitetsgade, til en blandet handelsgade, til nu, en party-gade, hvor det faktisk ikke er rart at bo med børn. Vi føler os som familie, totalt invaderet og mast ud af vores eget kvarter af folk som kommer udefra. Vi er nu totalt omringet af larm. Vi har teateret på den ene side, mellemfolkeligt samvirke på den anden side, - der begge har massevis af gårdaktiviteter der i den grad larmer. Vi har været i dialog med især mellemfolkeligt samvirke, men de kan jo hele tiden henholde sig til, at de har fået lov. Der gives tilladelser på tilladelser. Vi har distortion en gang årligt, 4 loppemarkeder, baggårdslarm og enormt meget gadestøj, ikke alene fra restauranter, men lastbiler, skraldebiler, biler der lasser varer af til Fakta, containere etc. Det er en smal gade og det fungerer som en trakt. Det gavner ikke kvarteret positivt. Forretningerne lukker og det der engang var en hyggelig lillegade er nu ved at blive til et aften nattested. På sommerdage og forårsdag , kan vi opleve Roskilde Festival stemning, men larmende folkevandringer op og ned af gaden. Cykler der blokerer for ud-og indgangene i vores gård, så vi bliver lukket helt inde. denne larm forsætter til kl. 4-5 om morgen. Det er folk udefra som ikke har et forhold til kvarteret som smider med affald og er højt råbende så det er umuligt at falde i søvn, selv om vi har fået lydtætte vinduer er det et kæmpe problem med larmen. Vores børn kan ikke falde i søvn. Vi har i store periode sovet med ørepropper og bliver meget stressede over larmen. Da vores andel er formet som en hestesko kommer larmen til at virke højere da lyden kommer op i en skakt. Det er simpelthen ikke i orden, ikke at tage hensyn til os beboer. Hvis ikke man begrænser bevillingerne vil vi blive nød til at flytte fra et kvarter som vi holder meget af pågrund af larmen. Samt laver en justering af de bevillinger der allerede er. Det der sker er også at folk står ude på gaden for at ryge da man ikke må ryge indendørs, så mange af de gæster der skulle være indendørs er ude på gaden Alene at indskrænke natbevillingerne, mener jeg ikke kan gøre det. Men i første omgang, Så må man gøre det. Beboerne er stressede, der er ingen ro her. Det er nødvendig at beboerne vil bliver hørt. Vi holder meget af vores kvarter. Venlig hilsen Susanne Ringmann
Læs høringssvar fra susanne ringmann
Indsendt af:
Stephanie
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
211
By:
København N
Postnr.:
2200
Jeg er meget imod en 05-bevillig, idet jeg allerede i forvejen oplever gener fra restauranternes gæster. På nuværende tidspunkt er det ved grænsen, hvor det stadig er hyggeligt og giver liv til gården, men hvis restauranterne pludselig begynder at holde åbent til klokken 05, vil det være meget generende. Vores gård er meget lyt, så når gæsterne står ude foran og snakker, så man kan sagtens høre det i lejlighederne, hvilket kun vil blive forstærket, hvis det er berusede gæster samt larm fra restauranterne til klokken 05. Vores gård oser af liv og glade mennesker, hvilket er hyggeligt. Hvis hyggen pludselig skal begynde at fortsætte til klokken 05, så vil det gå hen at blive forstyrrende for os beboere i gården, som gerne vil have en smule ro i lejlighederne.
Læs høringssvar fra Stephanie
Indsendt af:
Marie-Louise
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
210
By:
København
Postnr.:
2200
Vi er meget glade for de nye og spændende tiltag, der sker i området. Men, inden for de seneste år er der kommet mere og mere støj i gården, som man kan høre om aftenen og natten, hvilket genererer nattesøvnen. Vi vil derfor sætte pris på, at restaurationer ikke får 05-bevillinger, så larmen ikke skal fortsætte til kl. 5. om natten. Der bor både familie, ældre og unge i gården, som der bør tages hensyn til.
Læs høringssvar fra Marie-Louise
Indsendt af:
Mikkel Nyborg
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
209
Virksomhed / Organisation :
select one
By:
København N
Postnr.:
2200
Jeg har boet i kvarter i snart 20 år, oplever at kvarter her udvikler sig positivt til at blive mere spændende og dynamisk. Jeg synes den sidste udvikling jeg har oplevet i kvarteret ræhr mere af og lave det om til forlystelsesindustriområde, jeg føler sig mindre og mindre velkommen i mit eget kvarter, da en større større del af de folk der færdes i kvarter ikke bor her. Kommunen bruger penge på at lave gårdsanerings projekter i gårdene for at børnefamilierne ikke skal flytte ud af byen, hvis man samtidig uddeler natbevillingerne i gaden så det alligevel ikke er til at holde ud at bo her giver det ingen mening!
Læs høringssvar fra Mikkel Nyborg
Indsendt af:
Erik Albrechtsen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
208
By:
København N
Postnr.:
2200
Høringssvar ang 5-bevilling til Cocks & Cows i Ravnsborrgade og generelt i øvrigt: Jeg vil tale stærkt imod en 5-bevilling til Cocks and Cows og andre restauratører i området i al almindelighed. Ravnsborggade er i forvejen præget af mange værtshuse og råben og skrigen fra gæster, der går fra og til værtshusene. Det gør det svært at sove om natten. En del af problematikken skyldes blandt andet, at gaderummet er et stort rygerum efter indførelsen af rygeloven, da folk nu samles uden for beværtningerne og råber op natten igennem. Gæsterne uden for Kind og Blue er ret repræsentative for den opførsel. Tidligere blev gæsterne mere inden døre. Det taler stærkt imod udvidede bevillinger. Desuden varer larmen ved når værtshusene lukker fordi de bovlamme, fulde tosser absolut skal diskutere alt muligt meget højrøstet på gaden i timevis efter at der er lukket.
Læs høringssvar fra Erik Albrechtsen
Indsendt af:
Anders
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
207
By:
København N
Postnr.:
2200
Jeg har boet på Nørrebro i 5 år og i disse år har området omkring Ravnsborggade forandret sig meget - på godt og ondt. Positivt, er de mange nye cafér, men den endnu større tilstedeværelse af kommercielle burgerrestauranten mv. peger i den forkerte retning. Jeg er meget imod en bevillingstilladelse til 05, da jeg ikke ønsker at området skal blive det nye Nyhavn. Lad os biholde den sjæl af Nørrebro, der fortsat er tilbage
Læs høringssvar fra Anders
Indsendt af:
Anders Abildgaard
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
206
By:
Copenhagen
Postnr.:
2200 N
Jeg har boet i ravnsborggade i snart 15 år og set gaden forandre sig. mange af forandringerne har været enten tidens gang eller til det bedre, men i løbet af de seneste år har forandringen ikke været til beboernes bedste. Der er kommet et voldsomt gadeliv om aftenen, cafeer mm har med få undtagelser svært ved at holde styr på de gæster der står og ryger/snakker/drikker udenfor de enkelte beværtninger. - Ravnsborggade er blevet en "gå-i -byen-gade" og denne udvikling vil kun eskalere hvis der gives 05-bevillinger. Derfor er det tid til at bremse op og sørge fo, at der ikke kommer flere cafeer og at de eksisterende bevillinger ikke udvides. samtiddig kunne man godt indskærpe overfor de nuværende cafeejere at det også er et beboelseskvarter. mvh Anders Abildgaard
Læs høringssvar fra Anders Abildgaard
Indsendt af:
Kirsten Riag
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
205
By:
København
Postnr.:
2200
Jeg må på det kraftigste protestere imod den 05-bevilling, som Cocks & Cows, der ligger lige over for mig, ansøger om. Det har hidtil været et både roligt og levende område med barer og restauranter i rimeligt omfang, og det skulle nødig udvikle sig til et rent "Distortion-helvede". M.v.h. K.R.
Læs høringssvar fra Kirsten Riag
Indsendt af:
Peter Johansen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
204
Virksomhed / Organisation :
ABF Griffenfeldsgade 37-39
By:
København N
Postnr.:
2200
Desværre er Griffenfeldsgade ikke omfattet af hørings forslaget. Men generelt set er vores forening store tilhængere af at der indskrænkes muligheder for at have åbent til langt ud på natten, en åbningstid i tæt bebyggede områder som Griffenfeldsgade bør være frem til kl. 2 og ikke længere. og kun lørdag. Alle andre dage skal der lukkes ved midnat så det er muligt at få nattesøvn. Derudover bør der ikke gives flere tilladelser i tæt bebyggede områder. Grundet ryge loven er der altid mange mennesker på gaden udenfor beværtninger, og når folk har fået noget at drikke foregår det med høj stemmeføring, råb og sang. Samtidigt er Griffenfeldsgade i enden mod Rantzausgade hårdt ramt af urinering på gaden og gårdene, grundet alle værtshus gæsterne. Desværre har kommunen ikke mulighed for at hjælpe med larm og andet på gaden, så lang tid gæsterne ikke har medbragt varer fra baren, i disse tilfælde bliver det en politi opgave, og det ved vi alle hvor højt prioteres.....
Læs høringssvar fra Peter Johansen
Indsendt af:
aske aalykke
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
203
Virksomhed / Organisation :
valgfri
By:
Kbh N
Postnr.:
2200
Jeg er imod, at der gives yderligere natbevillinger i området.
Læs høringssvar fra aske aalykke
Indsendt af:
Talita Elvang
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
202
Virksomhed / Organisation :
valgfri
By:
KBH N
Postnr.:
2200
Som både bruger af natteliv og mor til en lille dreng, som gerne vil bo midt i det skønne Nørrebro, ser jeg det nødvendigt at skabe plads til begge grupper. Jeg er derfor imod, at der gives yderligere natbevillinger i området.
Læs høringssvar fra Talita Elvang
Indsendt af:
maria larsen
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
201
By:
københavn
Postnr.:
2200
mangfoldighed længe leve og det er netop dette der gør at Ravnsborggade er en gade hvor alle er velkomne - om det er familier, unge, voksne, hipstere eller romaerne. Alle disse er med til at gøre gaden festlig, hyggelig og rummelig. Ja tis og bræk en gang om året hvor den står på Distortion er til at håndtere, men hver weekend. Nej Tak. Jeg nyder sådan som den er nu, hvor der er plads til alle og jeg tror på at alle overlever selvom de kun har bevilling til 02.
Læs høringssvar fra maria larsen
Indsendt af:
Luise
Dato: 8. april 2016
Svarnummer:
200
By:
København N
Postnr.:
2200
Som børnefamilie tilslutter jeg mig de øvrige indsigelser mod kl. 05-bevilllinger. Vi bor over Bevars, som har bevilling til 03, og det er slemt nok. Vi er desuden generet af Mellemrummet og Scala bar mv. Jeg har klaget til KK støjweb over musik- og gadestøj på både hverdage og i weekender utallige gange, desværre uden held. Fulde mennesker, der råber og skriger, knust glas på gaden, bræk og skrald. Især sommerhalvåret er frygteligt. Bevillingerne bør stoppe tidligere, ophold på gaden bør begrænses både hverdags- og weekendaftener, og rengøring af gaden skal være restaurationernes ansvar. Og så bør der være sanktioner og konsekvenser, hvis disse ikke overholdes. Der skal også være plads til børnefamilierne, det kan ikke være rigtigt at vi skal flytte for at få ro. Mange af os har slet ikke mulighed for at flytte pga. børnenes skolelokation, økonomi osv.
Læs høringssvar fra Luise

Sider