Ny Strandboulevarden

Læs og kommenter planerne for, hvordan Strandboulevarden kan blive grønnere og bedre udnyttet til gavn for gående, bilister, cyklister og beboere i området.

Høringstype

Andet

Område

Østerbro

Tidsperiode for høringen

14. may 2012 til 1. june 2012

Sagsnummer

3500510

Indsendelsesfrist for høringssvar

1. june 2012

Høringen er lukket

Den næsten to kilometer lange Strandboulevarden har potentiale til at blive en af byens nye, grønne ”gadeparker”.
 
Den aftagende biltrafik på boulevarden har gjort behovet for vognbaner mindre – og behovet vil falde yderligere, når Nordhavnsvej åbner i 2018. Strandboulevardens solside med de brede fortove bliver i dag ikke udnyttet fuldt ud. Cyklisterne efterlyser cykelstier. Midterrabatten med de fine, gamle træer bliver mest brugt til parkering, og alligevel er der mangel på p-pladser i området.
 
Derfor har byens politikere besluttet at se nærmere på, hvordan Strandboulevarden kan lægges om, så alle ønsker så vidt muligt bliver opfyldt.
 
Kommunen har sat landskabsarkitekter i gang med skitsearbejdet, og de to planer blev vist frem den 13. maj 2012 på et borgermøde i Østerbrohuset. Disse to alternativer har du nu mulighed for at se og kommentere her på siden.
 
Du kan også deltage i idékonkurrencen om Strandboulevarden, hvor der er fine præmier på højkant. Fristen for at deltage er den. 1. juni 2012.  Læs mere ved at klikke på linket til højre.
 

Ansvarlig

Tina W. Halle

Få nyt om høringer

Abonnér