Ny beboelsesejendom på Rådmandsgade 32

Ansøgning om tilladelse til at opføre en ny beboelsesbygning på adressen Rådmandsgade 32.

Høringstype

Byggesager

Område

Nørrebro

Tidsperiode for høringen

29. october 2015 til 12. november 2015

Sagsnummer

511661~001

Indsendelsesfrist for høringssvar

12. november 2015

Høringen er lukket

Center for Bygninger har modtaget en ansøgning om tilladelse til at opføre en ny beboelsesbygning på adressen Rådmandsgade 32. 

Projektet omhandler opførelse af en 7-etages bygning, inkl. manzardetage med kviste, opført som sluttet randbebyggelse. Bygningshøjden er 23,55 m og husdybden er 12,4 m.

Der indrettes 13 lejligheder på i alt 1411 m2. Der udføres kælder på 490 m2 med 8 parkeringspladser samt rum til cykler og pulterrum.

Høringssvar

De ejere, beboere og virksomheder i området som Teknik- og Miljøforvaltningen har vurderet er direkte berørt af det ansøgte projekt har modtaget et høringsbrev, idet de betragtes som parter i sagen, jf. forvaltningslovens § 19, stk. 1.

De høringssvar som Teknik- og Miljøforvaltningen modtager inden for høringsperioden vil efterfølgende indgå i den videre sagsbehandling. 

Høringssvar fra personer som ikke er vurderet som direkte berørte parter, jf. det ovenstående, vil ikke kunne forvente at få behandlet eventuelle bemærkninger i samme omfang, som et høringssvar fra en part i sagen.

Kontakt

Få nyt om høringer

Abonnér