Københavns nye integrationspolitik

Bland dig i byen og giv dit bidrag til Københavns nye integrationspolitik

Høringstype

Andet

Område

Hele byen

Tidsperiode for høringen

18. august 2010 til 11. october 2010

Indsendelsesfrist for høringssvar

11. october 2010

Høringen er lukket

København skal have en ny integrationspolitik for 2011-2014, og vi er nu klar med et udkast, som er sendt i høring hos københavnerne.
 
Ambitionen er en integrationspolitik, der bygger på partnerskaber på kryds og tværs af byen, og hvor kommune, erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner, foreninger og københavnere inddrages, bidrager og tager ansvar.
 
 

Vi opfordrer derfor alle københavnere til at give  deres mening til kende og tage ejerskab over Københavns nye integrationspolitik.
 
 

Opfordringen skal tages meget bogstaveligt, for netop i dag åbner et nye site, der inviterer københavnere indenfor. På www.blanddigibyen.dk kan alle københavnere kommentere politikkens mål og komme med konkretiseringsforslag til politikken. Her kan man også se, hvor i byen man kan møde op for at diskutere integrationsindsatser med andre københavnere.
 
 
Tjek www.blanddigibyen.dk og giv dit bidrag til Københavns nye integrationspolitik!
 
Du kan også komme med input på denne side frem til 11. oktober. Ude til højre kan du downloade udkasete til den nye integrationspolitik samt de politiske handleplaner for integrationsindsatsen.  
 
 

 
Med venlig hilsen
 

 
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Ansvarlig

Jacob Eberholst Kontorchef Kontoret for integrationspolitik Mail: Y73I@bif.kk.dk

Få nyt om høringer

Abonnér