Forudgående høring om VVM af metro til Sydhavn

Indtil den 12. december kan du komme med idéer og forslag til, hvilke miljøforhold og undersøgelser, som bør indgå i den VVM-redegørelse, som Københavns Kommune skal i gang med at udarbejde.

Høringstype

Andet

Område

Vesterbro-Kongens Enghave

Tidsperiode for høringen

1. november 2014 til 12. december 2014

Sagsnummer

2014-0219918

Indsendelsesfrist for høringssvar

12. december 2014

Høringen er lukket

På baggrund af en aftale mellem Københavns Kommune og staten ved Transportministeriet, skal der bygges en metro til Ny Ellebjerg via Sydhavnen. Metroselskabet er bygherre på projektet. Metro til Sydhavn er en næsten 5,5 km lang afgrening fra Cityringen med 5 stationer, som forventes at kunne åbne i 2023.   
Metrolinjen til Sydhavn etableres som en integreret del af Cityringen, med direkte forbindelse uden skift til metroens stationer på strækningen fra København H til Nordhavn.
Indtil den 12. december kan du komme med idéer og forslag til, hvilke miljøforhold og undersøgelser, som bør indgå i den VVM-redegørelse, som Københavns Kommune skal i gang med at udarbejde.
Kom til informationsmøde
Den 17. november 2014 kl. 19-21 kan du høre mere om VVM-processen for metro til Sydhavn på et offentligt informationsmøde, hvor alle er velkomne. Mødet afholdes på Aalborg Universitet, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

Ansvarlig

Catrine Biering, Center for Byudvikling

Få nyt om høringer

Abonnér