Teglværkshavnen tillæg 7 - supplerende høring

Lokalplanen blev bekendtgjort den 9. januar 2017

Høringsfrist:

12. oktober 2016
Indsendt af:
Christian Melgaard Jensen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
116
By:
København SV
Postnr.:
2450
Jeg foretrækker klart at pladehallerne kommer til at indeholde butikker og kulturelle steder. Det vil give gavne hele lokalområdet.
Læs høringssvar fra Christian Melgaard Jensen
Indsendt af:
Karen Marie Olsen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
115
By:
Koebenhavn S
Postnr.:
2450
Jeg vil gerne tilslutte mig de mange andre skrivere, der paapeger, hvor vigtigt det er for lokalmiljoet i Teglvaerksbyen at den oprindelige lokalplan 310 bibeholdes med Pladehallerne som det kulturelle samlingspunkt for den nye bydel. Uden et kulturelt samlingspunkt, der kan byde paa mere end restaurenter og cafeer, vil der ikke blive skabt liv i Teglvearksbyen. Kaere politikere, lyt til lokalbefolkningen og bibehold den oprindelinge lokalplan for Pladehallerne.
Læs høringssvar fra Karen Marie Olsen
Indsendt af:
Anders Dahl Eriksen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
114
By:
København SV
Postnr.:
2450
Hermed gøres indsigelse mod ændringen af lokalplanen vedr. Teglværkshavnen tillæg 7. Ændringen tager forsat primært hensyn til bygherrerens økonomiske interesser omkring at maksimere boligarealet og ikke områdets behov for kulturaktiviteter. Derfor bør det oprindelige lokalplanforslags intentioner om Pladehallens anvendelse fastholdes. Det fine var netop at Pladehallen forsat kunne være netop det den var: En hal. Blot med området nye behov som formål. Er boligbyggeri med en cafe i stueetagen og et skelet fra en nedrevet hal ovenover tjener kun bygherrerens interesser. Ikke områdets. Det er stærkt bekymrende, at selv i tider hvor byggeinteressen bestemt ikke er en mangelvare lader politikerene sig alligevel overtale til ændringer der kun tjener investorernes kortsigtede interesser og ikke byens borgeres.
Læs høringssvar fra Anders Dahl Eriksen
Indsendt af:
Sabrina
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
113
By:
København sv
Postnr.:
2450
Det er utroligt ærgerligt hvis Pladehallen ikke benyttes til kulturelle aktiviteter; området på Sluseholmen og Teglholmen bliver mere og mere aktivt som boligmassen udbygges, og dette er en fantastisk udvikling at være en del af. MEN det er allerede nu åbenlyst, som antallet af beboere stiger, at der mangler tilbud i form af 'civil infrastruktur': cafeer, restauranter, sportsfaciliteter fx. udendørs fodboldbane til hundredevis af børn (og voksne); og kulturelle tilbud af divergerende art, som det kendes fra mange af Københavns andre ældre såvel som nyere bydele - Islands Brygge's Kulturhus vel det mest nærliggende eksempel på en eklatant mangel i på Sluseholmen/Teglholmen. Det er en aldeles kortsigtet 'løsning' at inddrage den i forvejen ringe mængde kvadratmeter kultur mv. til boliger. Det er i givet fald en streg i regningen til hundredevis af indflyttere som har ventet på dette men desuagtet investeret i området, og endnu mere et troværdighedsproblem for Københavns byudvikling for fremtiden her og i andre områder. '
Læs høringssvar fra Sabrina
Indsendt af:
Bjørn Fristrup
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
112
By:
København SV
Postnr.:
2450
Den nye del af Sydhavnen er i forvejen fyldt med boliger. Der er mangel på kulturelle tilbud og grønne arealer, der kan skabe trivsel. Ved kun at lave beboelse fås et område hvor folk kun er for at spise og sove. Bydelen har potentiale til at blive fantastisk, hvis det vælges at gøre det til et sted hvor vi kan leve, med shopping-muligheder, café liv og kulturelle tilbud. Derfor er jeg imod det nye tillæg. Vi skal have et sted hvor vi kan leve og ikke kun overleve!
Læs høringssvar fra Bjørn Fristrup
Indsendt af:
Anne-Mette mikkelsen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
111
By:
København sv
Postnr.:
2450
Kære kommune, svigt nu ikke områdets beboere, et kulturhus er med til at sikre sjæl liv og sammenhængskraft i området, det er en meget kortsigtet investering alene at opføre boliger, området risikerer på sigt at dø hen. Det er en virkelig dårlig ide at droppe kulturhuset.
Læs høringssvar fra Anne-Mette mikkelsen
Indsendt af:
Bonnie Colville-Ebeling
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
110
By:
København SV
Postnr.:
2450
Jeg håber meget I vælger at holde fast i den oprindelige lokalplan, der tilskriver, at bygningen bruges udelukkende til kulturelle formål. Som jeg skrev i mit forrige høringssvar i samme sag, så er det ved at være svært at se andet end lejligheder herude på Tegl- og Sluseholmen, og vi har hårdt brug for kulturelle institutioner og tilbud de mange, mange mennesker, der allerede bor her. Jeg mener ikke løsningen med kulturelle tilbud i stueplanet og boliger herover er godt nok. Det betyder mindre kultur end vi ellers kunne få og de ting der normalt havner i stueetagen på sådanne byggerier er cafeer og butikker. Det er IKKE noget vi mangler.
Læs høringssvar fra Bonnie Colville-Ebeling
Indsendt af:
Davy Baly
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
109
Virksomhed / Organisation :
Privat
By:
København SV
Postnr.:
2450
Syns helt klart at der skal være en masse kulturalt ved hallerne med masser af liv både og sommeren og vinteren.. Det skal være udendørs cafeer samt inddørs. Det skal være hyggeligt hvor man kan tage en bid mad eller drikkelse. Rent bebyggelse er ikke særlig spændene. man kan benytte torvehallerne som inspiration hvad hallerne kan benyttes og muligvis tilføje bolig over det, Havnen skal være indbydende hvor man kan nemt gå ned til vandet. det skal ikke være en kedelig 90 graders bro. ( det ser forfærdeligt ud pt) ikke særlig varmt og hyggelig sted pt. Kloakvandværket skal da også findes en løsning for så ledes at vand aktiviteter kan være velkommen.
Læs høringssvar fra Davy Baly
Indsendt af:
Lone Thau
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
108
By:
København SV
Postnr.:
2450
Der er utrolig meget brug for andet end boliger herude i Sydhavnens nye kvarterer, hvor vi efterhånden bliver rigtig mange mennesker. Det er meget skuffende, at pladehallerne er i fare for også at ende som boliger! Vi har jo længe set frem til de løfterige planer om kulturhus/plads i og ved pladehallerne som det var tegnet fra begyndelsen. Kbhvns Kommune bør tænke mere langsigtet end at lade bygherrers kortsigtede økonomiske interesser bestemme byrummets udformning, som får betydning for beboerne, store som små. Vi ønsker steder at kunne samles om kunst, kultur, fest, dans, leg, sport, teater m.m.
Læs høringssvar fra Lone Thau
Indsendt af:
Louise Toft
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
107
By:
København SV
Postnr.:
2450
Hold nu fast i den oprindelige plan og lad os der bor i sydhavnen få nogle kulturelle muligheder, i stedet for at lade hele bydelen drukne i massive boliger.
Læs høringssvar fra Louise Toft
Indsendt af:
Caroline Bingestam
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
106
By:
København SV
Postnr.:
2450
En beslutning om at rive de historiske og unikke Pladehaller ned til fordel for flere boliger vil kunne synes som endnu et bevis på, at pengestærke kræfter har overtaget planerne for Københavns byudvikling. Flere boliger og dermed flere beboere på Teglholmen og Sluseholmen er ikke lig med en levende bydel. Liv er lig med kultur, sport, caféer, butikker, skoler og institutioner – alt sammen ting som der mangler meget mere af i området. Pladehallerne kunne være et sted, hvor mange tilbud kunne samles under ét tag. Et sted som kunne blive samlingspunkt for hele det nye kvarter. Så kære beslutningstagere – hold nu fast i den oprindelige vision om kulturelle formål i Pladehallerne og forfald ikke til kortsigtede monetære løsninger.
Læs høringssvar fra Caroline Bingestam
Indsendt af:
Jan Gade
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
105
By:
København SV
Postnr.:
2450
Det er utroligt ærgerligt hvis Pladehallen ikke benyttes til kulturelle aktiviteter; området på Sluseholmen og Teglholmen bliver mere og mere aktivt som boligmassen udbygges, og dette er en fantastisk udvikling at være en del af. MEN det er allerede nu åbenlyst, som antallet af beboere stiger, at der mangler tilbud i form som cafeer, restauranter, som det kendes fra mange af Københavns andre ældre såvel som nyere bydele. Det er en aldeles kortsigtet 'løsning' at inddrage den i forvejen ringe mængde kvadratmeter kultur mv. til boliger. Det er i givet fald en streg i regningen til hundredevis af indflyttere som har ventet på dette, og endnu mere et troværdighedsproblem for Københavns byudvikling for fremtiden her og i andre områder.
Læs høringssvar fra Jan Gade
Indsendt af:
Marianne Gade
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
104
By:
København SV
Postnr.:
2450
Vi elsker at bo i Teglholmen og ønsker at leve vores liv her. Derfor ønsker vi os også kultur- og fritidstilbud; så vores bydel kan blive lige så levende og sprudlende som resten af byen. Jeg håber, at de oprindelige planer for Pladehallen kan få lov at blive til virkelighed.
Læs høringssvar fra Marianne Gade
Indsendt af:
Ivy Holst
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
103
By:
Sydhavn
Postnr.:
2450
Jeg har spekuleret meget over hvorfor kk sender det ene ændringforslag efter det andet ud i høring, når der alligevel ikke tages behørigt hensyn til de indkomne svar. Som det tydeligt fremgår af andre indlæg, så har vi, beboerne, de berørte, vælgerne, ikke skiftet mening. VI VIL HAVE ANDET END BOLIGER Vis nu lidt mandsmod og hjerte, og hold fast i visioner. Selvom Nordea allerede for mere end et år siden havde trykt store plakater med deres ønske om boliger på Pladehallens areal (plakater der stadig hænger i lokalområdet), så må de dog på tidspunktet for kontraktens indgåelse have været gjort bekendt med lokalplanen - eller blev ændring allerede stillet i udsigt? Pladehallen er i lokalplan 310 det kulturelle samlingspunkt for hele den nye bydel. Kultur er ikke blot lidt småbutikker og en cafe. Vi, der bor herude, har brug for langt mere, og pladehallen er med sin placering og størrelse det ideelle sted for et multi-kulturelt mødested. Morten Kabel efterlyste for nyligt i indlæg i den lokale presse nye steder til faste fødevaremarkeder rundt om i byen. Stueplanet i Pladehallen synes ideelt til et sådant marked, der sagtens kan indeholde spisesteder, som tilsvarende mad-haller i Paris og Stokholm gør det. 1. salen vil kunne indrettes med god loftshøjde og fleksible rum hvor danseskoler, teatergrupper, kunstgallerier, spillesteder, bordtennisklubber, og mange lignende interessegrupper kan leje/låne lokaler. Og med hensyn til selve hallen: Når man ønsker at bevare enkelte elementer af den oprindelige arkitektur i bybilledet som reference til historien, så skal en sådan bevarelse give mening. Pladehallen skal visuelt fremstå som den bygning, den var, med de røde vægge og det buede tag. Et stålskelet over en boligblok, uden nogen arkitektonisk sammenhæng vil blot være endnu en skamstøtte over forvaltningens manglende vilje til at varetage borgernes interesser.
Læs høringssvar fra Ivy Holst
Indsendt af:
Tanja Lykkebak
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
102
By:
København SV
Postnr.:
2450
Det er utroligt ærgerligt hvis Pladehallen ikke benyttes til kulturelle aktiviteter; området på Sluseholmen og Teglholmen bliver mere og mere aktivt som boligmassen udbygges, og dette er en fantastisk udvikling at være en del af. MEN det er allerede nu åbenlyst, som antallet af beboere stiger, at der mangler tilbud i form af 'civil infrastruktur': cafeer, restauranter, sportsfaciliteter fx. udendørs fodboldbane til hundredevis af børn (og voksne); og kulturelle tilbud af divergerende art, som det kendes fra mange af Københavns andre ældre såvel som nyere bydele - Islands Brygge's Kulturhus vel det mest nærliggende eksempel på en eklatant mangel i på Sluseholmen/Teglholmen. Det er en aldeles kortsigtet 'løsning' at inddrage den i forvejen ringe mængde kvadratmeter kultur mv. til boliger. Det er i givet fald en streg i regningen til hundredevis af indflyttere som har ventet på dette men desuagtet investeret i området, og endnu mere et troværdighedsproblem for Københavns byudvikling for fremtiden her og i andre områder. '
Læs høringssvar fra Tanja Lykkebak
Indsendt af:
Maja Toftdahl
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
101
By:
København SV
Postnr.:
2450
Sluseholmen og Teglholmen er bykvarterer i udvikling. Vi elsker bo her og ønsker at leve vores liv her. Derfor ønsker vi os også masser af lokalt liv, lokale kultur- og fritidstilbud; så vores bydel kan blive lige så levende og sprudlende som resten af byen. Jeg håber, at de oprindelige planer for Pladehallen kan få lov at blive til virkelighed.
Læs høringssvar fra Maja Toftdahl
Indsendt af:
Rebekka Boelskov
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
100
Virksomhed / Organisation :
Nordea Ejendomme / DesignGroup Architects
By:
København K
Postnr.:
1107
Nordea Ejendomme gør indsigelse mod ændringen i § 4, stk. 2 vedrørende boligstørrelser og ønsker at fastholde formuleringen i de tidligere lokalplantillæg. På vegne af Nordea Ejendomme Rebekka Boelskov Arkitekt MAA DesignGroup Architects A/S
Læs høringssvar fra Rebekka Boelskov
Indsendt af:
Anders Heno Klysner
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
99
By:
København SV
Postnr.:
2450
Vi er ved at skabe en helt ny bydel. Gør det nu rigtigt fra start. Sænk ikke ambitionerne. Når først arealet er plastret til med boliger, kan det ikke gøres om! En bydel kun med boliger, er ikke helstøbt. Der mangler et sted i kanalbyen, hvor kulturen kan blomstre, og som vil være et samlingspunkt med fx musik, festivaler, madevents, loppemarkeder eller andet. Vi har boet i kanalbyen siden Sluseholmen blev bygget, og vi ved hvor stort et ønske der er om at få et kulturelt samlingssted i pladehallen!
Læs høringssvar fra Anders Heno Klysner
Indsendt af:
Anders Kristensen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
98
By:
København Sv
Postnr.:
2450
Det er utroligt ærgerligt hvis Pladehallen ikke benyttes til kulturelle aktiviteter; området på Sluseholmen og Teglholmen bliver mere og mere aktivt som boligmassen udbygges, og dette er en fantastisk udvikling at være en del af. Men det er allerede nu åbenlyst, som antallet af beboere stiger, at der mangler tilbud i form af 'civil infrastruktur': cafeer, restauranter, sportsfaciliteter fx. udendørs fodboldbane til hundredevis af børn (og voksne); og kulturelle tilbud af divergerende art, som det kendes fra mange af Københavns andre ældre såvel som nyere bydele - Islands Brygge's Kulturhus vel det mest nærliggende eksempel på en eklatant mangel i på Sluseholmen/Teglholmen. Det er en aldeles kortsigtet 'løsning' at inddrage den i forvejen ringe mængde kvadratmeter kultur mv. til boliger. Det er i givet fald en streg i regningen til hundredevis af indflyttere som har ventet på dette men desuagtet investeret i området, og endnu mere et troværdighedsproblem for Københavns byudvikling for fremtiden her og i andre områder.
Læs høringssvar fra Anders Kristensen
Indsendt af:
Mette Petersen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
97
By:
København SV
Postnr.:
2450
Pladehallen bør uden tvivl benyttes til kulturelle aktiviteter; området på Sluseholmen og Teglholmen bliver mere og mere aktivt som boligmassen udbygges, men det er allerede nu åbenlyst, som antallet af beboere stiger, at der mangler tilbud i form af 'civil infrastruktur': cafeer, restauranter, sportsfaciliteter fx. udendørs fodboldbane til hundredevis af børn (og voksne); og kulturelle tilbud af forskellig art, som det kendes fra mange af Københavns andre ældre såvel som nyere bydele - Islands Brygge's Kulturhus vel det mest nærliggende eksempel på en eklatant mangel i på Sluseholmen/Teglholmen. Det er en aldeles kortsigtet 'løsning' at inddrage den i forvejen ringe mængde kvadratmeter kultur mv. til boliger. Det er i givet fald en streg i regningen til hundredevis af indflyttere som har ventet på dette men desuagtet investeret i området, og endnu mere et troværdighedsproblem for Københavns byudvikling for fremtiden her og i andre områder!
Læs høringssvar fra Mette Petersen
Indsendt af:
Lars Larsen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
96
By:
København SV
Postnr.:
2450
Høringssvar vedr. Teglværkshavnen tillæg 7 - supplerende høring Det bliver altså nødt til at stoppe med at gentage de samme fejl hele tiden. Erfaringen viser bl.a. fra Tuborg Nord byggeriet samt de større byggerier båden i Københavns brokvarterer samt i oplandet til København, at man er nødt til at sikre en vis tæthed af kulturtilbud samt butikker og cafeer for at sikre et vist liv i sådanne store bebyggelser og forebygge at det over tid kan udvikle sig til gettoer. Så derfor må man for en enkelt gangs skyld holde fast i de oprindelige intentioner. Der er nu lavet så mange ændringer til de oprindelige planer for området, at det næsten ligner at der er nogen der er i lommen på bygherrerne. Så lad nu være med at imødekomme bygherrens ønske i denne sag.
Læs høringssvar fra Lars Larsen
Indsendt af:
Anders Ellerup Pedersen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
95
By:
København
Postnr.:
2450
Er lige flyttet hertil og nyder virkelig de skønne omgivelser, men det var på bekostning af rigt og varieret nærmiljø. Til alt held er her mange der gør meget for nærmiljøet, men vi kan godt bruge noget mere kultur, for at få et nærmiljø hvor vi kommer tættere på hinanden. Så jeg håber virkelig der bliver holdt fast i de oprindelige planer. Mvh Anders Ellerup Pedersen
Læs høringssvar fra Anders Ellerup Pedersen
Indsendt af:
Jacob Hingebjerg Hansen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
94
By:
København SV
Postnr.:
2450
Vi er en familie på 2, der netop er flyttet til Frederiks Brygge. Vi valgte at flytte til Teglværkshavnen, da vi så stort potentiale i områdets udvikling, og da vi så det som et oplagt sted at starte en familie i nærheden af byen. For at Teglværkshavnen ikke udvikler sig til livløst boligkvarter, er det essentielt at området kan tilbyde andet end blot boliger. En attraktiv bydel kræver skoler, institutioner, caféer, butikker og kulturelle tilbud. Det vil være i kommunens interesse at skabe et område der også om ti år består som en smuk og levende bydel og ikke en falmende boligblok. Vi vil derfor kraftigt opfordre kommunen til at holde fast i den oprindelige lokalplan og anvendelse for Pladehallen, da det er den oplagte mulighed for at give området de ovenstående tilbud.
Læs høringssvar fra Jacob Hingebjerg Hansen
Indsendt af:
Kirsten Størner
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
93
By:
København
Postnr.:
2450
Selvfølgelig skal der være kultur og fritidsfaciliteter i Pladehallerne. Vi er mange der valfarter til musik, teater, billedkunst udstillinger m.m. i indre København. Det bør jo kunne opleves her i vores bydel. Der er mange børnefamilier som kan benytte børnekultur, som Sport, billedskoler, dans, teater m.m. Der mangler et sted til markeder, kunsthåndværker -og kunst værksteder. Og alle vi ældre vil gerne benytte kulturen i nærmiljøet. Tænk nu lidt kreativt, tænk på os beboere og vores behov.
Læs høringssvar fra Kirsten Størner
Indsendt af:
Stine Albertus
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
92
By:
Kbh sv
Postnr.:
2450
Der bliver bygget mange - rigtig mange - boliger på sluseholmen, teglholmen, Frederiksberggade. Men hvis alt bliver ens, bevæger folk sig ikke rundt og hele det ellers skønne område ender som en soveby. Pladehallen bør benyttes til et kulturelt sted med mulighed for kunst og kultur som det oprindeligt er tænkt. Det vil give en masse liv til området, både for udefra kommende der får øje på vores område. Og os der bor her får mulighed for at mødes med vores naboer til gode oplevelser.
Læs høringssvar fra Stine Albertus
Indsendt af:
Eskil Berg Kappel
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
91
By:
København SV
Postnr.:
2450
Det er utroligt ærgerligt hvis Pladehallen ikke benyttes til kulturelle aktiviteter; området på Sluseholmen og Teglholmen bliver mere og mere aktivt som boligmassen udbygges, og dette er en fantastisk udvikling at være en del af. MEN det er allerede nu åbenlyst, som antallet af beboere stiger, at der mangler tilbud i form af 'civil infrastruktur': cafeer, restauranter, sportsfaciliteter fx. udendørs fodboldbane til hundredevis af børn (og voksne); og kulturelle tilbud af divergerende art, som det kendes fra mange af Københavns andre ældre såvel som nyere bydele - Islands Brygge's Kulturhus vel det mest nærliggende eksempel på en eklatant mangel i på Sluseholmen/Teglholmen. Det er en aldeles kortsigtet 'løsning' at inddrage den i forvejen ringe mængde kvadratmeter kultur mv. til boliger. Det er i givet fald en streg i regningen til hundredevis af indflyttere som har ventet på dette men desuagtet investeret i området, og endnu mere et troværdighedsproblem for Københavns byudvikling for fremtiden her og i andre områder.
Læs høringssvar fra Eskil Berg Kappel
Indsendt af:
Dennis Jørgen Poulsen
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
90
By:
København SV
Postnr.:
2450
Kære Københavns Kommune, miljø- og teknikudvalget og ikke mindst Frank Jensen. Det er ikke særligt længe siden, at kommunen med Frank Jensen i spidsen lancerede den store vision for ”Den Sammenhængende By”. En fantastisk strategiplan for Københavns fremtid, hvor vægten netop var lagt på sammenhæng og ikke mindst sammenhængende byområder. I udspillet fra KK blev Sydhavnen sågar udpeget til et område med behov for ”fokuseret byudviklingsindsats”. Her hed det bl.a., at: ”Det er vores ambition at blive endnu bedre til at se på byen i sammenhæng og fokusere på det udviklingspotentiale, alle byområder rummer. At arbejde med byen som en helhed giver en robust og attraktiv by, hvor investeringer i et område kommer de øvrige områder til gavn.” Flotte ord hele vejen igennem, som blev toppet med klare meldinger om, at: ”Høj livskvalitet i et boligområde forudsætter gode skole-, kultur- og fritidstilbud.” Hov... KK har jo faktisk allerede sagt det meget klart selv: at gode kulturtilbud er en direkte forudsætning. Og ikke nok med det. Videre hedder det i strategiplanen, at ”Byens kulturmiljøer og bygningsarv bidrager til bykvarterernes identitet og særpræg, som er tiltrækkende for mange mennesker, så det er vigtigt at tænke de historiske spor ind i omdannelsen og byudviklingen i byen.” Altså præcis så’n som borgerne i det ny Sydhavn ønsker det og nu giver udtryk for i denne høring. Hold derfor for alt i verden fast i jeres oprindelige planer for Pladehallen. Vis os, at demokratiet betyder noget. At der er en grund til, at vi har politikere til at styre. Og at I formår at omsætte de flotte visioner og strategier fra planen om "Den sammenhængende by" til reel virkelighed. Kom! Det er nu i har muligheden for at gøre en historisk forskel. Vi andre skal nok genvælge jer til kommunalvalget i 2017, hvis I træffer den rigtige beslutning.
Læs høringssvar fra Dennis Jørgen Poulsen
Indsendt af:
Søren Mose
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
89
By:
København
Postnr.:
2450
Mit høringssvar anbefaler, at fastholde Pladehallen til kultur- og fritidsformål, som det var tiltænkt i den oprindelige lokalplan 310, tillæg 4. Der bygges allerede med høj boligtæthed. Området er langt fra færdigudbygget, der kommer mange nye boliger til i de kommende år ,og der er allerede stor efterspørgsel efter de kultur- og fritidsfaciliteter, der findes. Det, området mangler, er derfor tilbud til de mange beboere, og derfor bør pladehallen opføres som planlagt i den oprindelige lokalplan. Efterspørgslen efter kultur- og fritidsaktiviteter vil stige i takt med beboere flytter til. Skulle det vise sig, at der efter opførelsen ikke er efterspørgsel efter kultur- og fritidsfaciliter, da kan det hallen omdannes til boliger. Når først boligerne er bygget, er et utænkeligt, at de ombygges til kulturfaciliteter!
Læs høringssvar fra Søren Mose
Indsendt af:
Susanne Koch
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
88
By:
København SV
Postnr.:
2450
Som beboer i områder mener jeg at det er yders vigtigt at der gives plads og rum, ude som inde til kuturelle formål, sport, leg, ophold, service fag og lokal indkøbsmuligheder. Det er bestemt ikke nye boliger der mangler men steder at ære sociale sammen. Ændringe af anvendelsen for pladehalen til en kombination af bolig og service/butik er bedre end ingenting. Desvære betyder det nok også at der kun bliver plads til mindre cafe'er men ingen eller kun sporadiske kuturele arrangementer hvilket er ærgerligt da spille steder er det der skal til for at tiltrække menesker ude fra så det ikke kun er de lokale der skal holde liv i etablissementerne. Mælk skal vi alle samen have men det er ikke os alle der gider at spise cafe burgere hver gang vi er ude. Jeg er bange for at det er den type cafe'er der kommer og ikke en større variation af udbudet når det "kun" er de lokale der bliver brugere. Der skal live underholdning til for at der kommer folk ude fra til og dermed liv i bydelen uden for "normal" forretningtid. Reducering af mindste størrelsen på boliger til mellem 50 og 70 m2 er til gengæld godt fordi det giver mulighed for folk som bor alene kan få råd til at flytte her ud til byen måske mest lovende nye bydel. Det givder mangfoldighed og kan føre til større tolerance i de kommende generationer når de oplever at ikke alle er ens men der er ok. vi har alle ret til at være her. Så tak for det.
Læs høringssvar fra Susanne Koch
Indsendt af:
Kenneth Abraham
Dato: 12. oktober 2016
Svarnummer:
87
By:
Kbh SV
Postnr.:
2450
Lige om lidt bor er der endnu et par tusinde beboere på Tegholmen/Sluseholmen som enten ikke tør sende deres børn til Valbyhallen/-Parken eller Vesterbro og som får brug for fritidsaktiviteter langt udover hvad Skolen i Sydhavnen/BFFIS/Haveje IF kan mønstre i engagement og kvadratmeter. Hvis vi skal undgå at det hele ender i funktionærboliger og et område hvor man kun kan sove eller gå i Netto er der nødt til at være plads til at kreative sjæle kan finde pladsen til fritids og kulturelle arrangementer hvor det ikke kun er indtjeningen der er i fokus for at kunne betale huslejen. Mvh Kenneth
Læs høringssvar fra Kenneth Abraham

Sider