Provstevej tillæg 2 - lokalplan 261-2

Formålet med lokalplantillægget er at gøre det muligt at opføre en ny, moderne bygning, der kan rumme funktionerne moské og kulturcenter.

Høringsfrist:

2. november 2015
Indsendt af:
Anonym
Dato: 2. november 2015
Svarnummer:
127
By:
Ikke oplyst
Postnr.:
2770
Jeg er imod opførelsen af enhver form for moske. Intet kan begrund islams udbredelse i Danmark. Flere moskeer fører til større udbredelse af islam, det skal ganske enkelt stoppes.
Læs høringssvar fra Anonym
Indsendt af:
Christa Böttger
Dato: 2. november 2015
Svarnummer:
126
By:
Vordingborg
Postnr.:
4760
Vi skal bestemt ikke have flere moskeer i Danmark. Her er rigeligt af dem. De giver ikke andet end ballade og uro.
Læs høringssvar fra Christa Böttger
Indsendt af:
Stefan Garvig
Dato: 2. november 2015
Svarnummer:
125
By:
Rødovre
Postnr.:
2610
Moskeer i Danmark hører ingen stader hjemme. De er centre for islamisk fundamentalisme og bør derfor ikke forefindes på dansk jord. Læs, hvad Akkari tidligere har skrevet om moskeer i Danmark. Lyt til Nasar Khader. Derfor : INGEN moskeer i Danmark! Venligst Stefan Garvig
Læs høringssvar fra Stefan Garvig
Indsendt af:
Bispebjerg Lokaludvalg
Dato: 2. november 2015
Svarnummer:
124
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Bispebjerg Lokaludvalg
By:
København NV
Postnr.:
2400
Læs høringssvar fra Bispebjerg Lokaludvalg
Indsendt af:
Flemming Nielsen
Dato: 2. november 2015
Svarnummer:
123
By:
København
Postnr.:
2300
Jeg synes vi i forvejen ligger rigeligt under for de muslimer der befinder sig i DK, Vi har på ingen måde brug for flere mosker og mosker er her nok af.
Læs høringssvar fra Flemming Nielsen
Indsendt af:
Allan Nielsen
Dato: 2. november 2015
Svarnummer:
122
By:
Høng
Postnr.:
4270
Vi skal ikke have flere moskeer. De sidder derinde og planlægger deres store jihad i 2022 , imod os Danskere. Vågn nu op Danskere! Nej til flere moskeer i Danmark
Læs høringssvar fra Allan Nielsen
Indsendt af:
Tina Hougaard
Dato: 1. november 2015
Svarnummer:
121
By:
Aarup
Postnr.:
5560
Da Danmark er et land der bygger på kristne værdier Er opførelsen af moskeer i Danmark med til at islamisere landet, det er jo set flere gange at radikaliseringen sker i moskeer, så endnu en vil kun skabe flere terrorister, så jeg ønsker bestemt ikke en moske mere i København. Med venlig hilsen Tina Hougaard
Læs høringssvar fra Tina Hougaard
Indsendt af:
Hanne sørensen
Dato: 1. november 2015
Svarnummer:
120
Virksomhed / Organisation :
Hannestattoo
By:
Esbjerg
Postnr.:
6700
Nej til flere mosker . Så hellere et tempel de er mere fredelige.
Læs høringssvar fra Hanne sørensen
Indsendt af:
Jane Kaufmann
Dato: 1. november 2015
Svarnummer:
119
By:
København S
Postnr.:
2300
Nej, Nej, for alt i verden - Ikke flere moske´r. Synes i, i kommunen ikke der er problemer nok med alle disse islamister i nu er ved at give tilladelse til endnu en ny stor moske. De opfører sig jo som er det deres land, og arbejder for at lave Danmark om til kalifat, sharia o.s.v. Prædiker had vold fra allerede opført moske - demonstrationer gennem vores gader, og vil af med demokratiet som de selv så flittigt benytter sig af, for at komme videre med deres dunkle forehavende. Det er Danmark og ikke mellemøsten vi befinder os i, og det skulle det gerne vedblive med at være. København er hele landets hovedstad som alle danskere gerne skulle være stolte af. I England har de lige sagt Nej til endnu en moske, det bør Københavns kommune også gøre. Med håbet om at i lytter til egen befolkning, Nej til ny moske på Dortheavej. Venligst J. Kaufmann
Læs høringssvar fra Jane Kaufmann
Indsendt af:
Martin Jeppesen
Dato: 1. november 2015
Svarnummer:
118
By:
København S
Postnr.:
2300
Jeg ønsker ikke flere moske´r i København. Nu må i stoppe. Det er alt rigeligt med den der er i forvejen, hvor der forkyndes islamisk jehad, vold, og overtagelse af vores land. Hvis interesser tilgodeser udvalget i Københavns kommune, jeres egne etniske borgere eller disse islamister?. Nej - ingen tilladelse til ny moske. Med venlig hilsen Martin J.
Læs høringssvar fra Martin Jeppesen
Indsendt af:
Carl Johan Faarbæk
Dato: 31. oktober 2015
Svarnummer:
117
By:
København NV
Postnr.:
2400
- §7 Stk. 5. Tilgængelighed Adgangs- og opholdsarealer skal udformes således, at de er trygge at færdes i og opholde sig på, og tilgodeser tilgængelighed for alle. (side 15 i Provstevej tillæg 2 - lokalplanforslag) Hvordan forenes opførelsen af en religiøs bygning, hvis profet og forkyndere støtter og opfordrer til pædofili(ægteskab med aisha konsumeret da hun var 9) og generel konflikt med anderledes troende, omtale af ikke muslimske lande som "krigens hus" og lignende; hvordan forenes en institution med denne baggrund med tilgængelighed for alle? Denne bygning vil skabe yderligere utryghed og cementere forestillingen om at offentlige instanser arbejder på omvende den ikke muslimske del af befolkningen. Hvor mange i høringsudvalget er muslimer? Ser udvalget det som sin opgave at fremme muslimske interesser i Danmark? Er der nogen i udvalget der modtager penge eller andre midler i forbindelse med arbejde med religiøse mindretal? Har udvalget taget stilling til hvad der vil blive prædiket i moskeen og hvad er begrundelsen for at tillade og støtte sådanne ideer der tydeligvis inspirerer til vold og ødelæggelse verden over? At det overhovedet overvejes at bygge moskeer i Danmark opfatter jeg som bevis på 5. kolonne virksomhed i dette land.
Læs høringssvar fra Carl Johan Faarbæk
Indsendt af:
Thomas
Dato: 31. oktober 2015
Svarnummer:
116
By:
København
Postnr.:
2300
Der skal ikke afgives 1 cm mere af dansk jord til oprettelse af ny moske. Der er allerede etableret moskeer i Danmark. Vores normer må til enhver tid stå over udefrakommende. Kan man ikke affinde sig med Europas og det danske samfunds kerneværdier er man mere end velkommen til at søge andet steds hen.
Læs høringssvar fra Thomas
Indsendt af:
Lis Jeppesen
Dato: 31. oktober 2015
Svarnummer:
115
By:
Jyderup
Postnr.:
4450
Vil lige høre om Kbh´s kommune mener at dette er i orden i vores hovedstad. Vi skal ikke have flere mosker i København, der kan opildne til kalifat og sharia. Vi er i Danmark og er danskerefTX6S. se venligst: http://www.jewsnews.co.il/2015/10/28/shocking-video-muslims-march-for-jihad-in-copenhagen-demanding-sharia-law-for-europe/ Jeg har skrevet en høringsskrivelse men ikke medsendt denne. Mvh. Lis Jeppesen
Læs høringssvar fra Lis Jeppesen
Indsendt af:
annacellina jensen
Dato: 30. oktober 2015
Svarnummer:
114
By:
vanløse
Postnr.:
2720
vi har ikke allah som gud, og med den indoktrinering der findes i moske´er, der opildner til vold og had, skal denne form for bygninger ikke opføres i danmark. troen hører ikke til i vesten, og kan ikke forliges med et demokratisk land, så derfor skal danmark ikke have flere af den slags bygninger, dem der er burde derfor rives ned.
Læs høringssvar fra annacellina jensen
Indsendt af:
poul erik juhl
Dato: 28. oktober 2015
Svarnummer:
113
By:
kbh v
Postnr.:
1657
Grundlovens paragraf om trosfrihed er betinget af, at religionen er af en sådan beskaffenhed, at der 'intet læres, som strider mod sædeligheden og den offentlige orden' (jf. § 67). Hvis der i en moske læres om mistillid til demokratiet, foragt for anderledes troende og homoseksuelle, tilladelse til at slå dem ihjel osv., så kan moskeen ikke komme ind under den betingede religionsfrihed. ad 2) a) En påstand, som måske-måske ikke er sand, b) Jeg ønsker ikke at øge muslimers følelse af at høre til, hvis forudsætningen er indførelse af i første omgang muslimske skikke og traditioner, i anden omgang elementer af sharia. Det står frit for de muslimer, der ikke føler sig hjemme i det danske samfund, at tage et af følgende steder hen: Egypten, Irak, Saudi Arabien, Yemen, Jordan, Syrien, Libanon, Algeriet, Bahrain, Djibouti, Kuwait, Libyen, Mauretanien, Marokko, Oman, Palæstina, Qatar, Somalia, Sudan, Tunesien og De Forenede Arabiske Emirater. ad 3) Påstanden om forenelighed kan modbevises empirisk, fordi stormoskeer giver anledning til uroligheder over alt i Europa. Finsbury-moskéen i London er ét eksempel, stormoskeen i Malmø et andet. Men også mindre moskéer volder problemer. En politirapport i England viste således, at næsten halvdelen af Storbritanniens ca. 1350 moskeer styres af de samme ideologiske kræfter, som var kilde til Taliban.
Læs høringssvar fra poul erik juhl
Indsendt af:
Ib Rasmussen
Dato: 28. oktober 2015
Svarnummer:
112
By:
Jyderup
Postnr.:
4450
Til Københavns kommune. Nej til flere moske´r i vores hovedstad København. Se bare hvordan islamisterne kører igennem vores gader og råber i megafon at de er imod demokrati, død over demokratiet. De opfordre til vold, terror og hærværk - og vil gerne et sharia samfund. Jeg vil gerne bevare min hovedstad som dansk og ikke som når man ser på Nørrebro hvor det er svært at få øje på en etnisk dansker. De bliver flere og flere for til sidst at gøre os etniske til minoriteter i vores eget land, det skal vi da ikke tilskynde ved at give tilladelse til flere moske´r hvorfra de kan prædike endnu mere imod vores demokrati. Nej, lyt nu til jeres egen befolkning, hvor ligger jeres sympati, giv ikke denne tilladelse. Vi er mange der efterhånden er angste over alt dette. Mvh. Ib Rasmussen.
Læs høringssvar fra Ib Rasmussen
Indsendt af:
Ivan Andersen
Dato: 28. oktober 2015
Svarnummer:
111
By:
Glumsø
Postnr.:
4171
Først vil jeg oplyse, at jeg som sikkert så mange andre, ikke er opfordret af Nicolai Sennels til at skrive mit høringssvar, hvilket fremgår af Patrick Sandbergs hentydninger og at det skulle have nogen indflydelse på disse høringssvar. Høringssvar vedr. Provstevej tillæg 2 - lokalplanforslag: I Danmark har man en stærk tradition for at love træffes gennem demokrati af politikere støttet af folket. At tillægge plads for en religion, som utvetydigt modarbejder dette demokrati, da Islams love er dannet af Allah uden demokrati og ikke kan imødekomme vores danske land, befolkning, kultur og love, bør moskeer derfor ikke opføres hverken i København eller nogen andre steder i Danmark. Ignorere man disse forudsigelser ved fortsat at bygge moskeer, bibringer man også til i fremtiden, at Danmark må give afkald på mange gode og traditionsrige værdier, fordi moskeen med dets indhold aldrig kan eller vil acceptere Danmark som det er. Derfor mener jeg ikke dette lokalplanforslag skal gennemføres. Med venlig hilsen Ivan Andersen
Læs høringssvar fra Ivan Andersen
Indsendt af:
philip traulsen
Dato: 28. oktober 2015
Svarnummer:
110
By:
København
Postnr.:
2100
Ændringen af lokalplanen betyder i øvrigt, at den baggård, hvor der før var planlagt en børneinstitution, nu skal være en moské. Hvad har København mest brug for – børnehaver eller fundamentalistiske moskéer…? Som beboer i København finder jeg det stærkt kritisabelt at der overhovedet gives lov til opførelsen af en Moské
Læs høringssvar fra philip traulsen
Indsendt af:
Erik Kaxe
Dato: 27. oktober 2015
Svarnummer:
109
By:
Hedensted
Postnr.:
8927
Der kommer ikke noget godt ud af Moskeer, der lærer man kun om had, ikke at anerkende Demokrati, ikke respektere DEN DANSKE GRUNDLOV, men leve efter Koranen.
Læs høringssvar fra Erik Kaxe
Indsendt af:
johnny nielsen
Dato: 27. oktober 2015
Svarnummer:
108
Virksomhed / Organisation :
- År -
By:
rødovre
Postnr.:
2610
Der er allerede rigeligt med moskeer i Kbh-Rettere i hele landet! De fremmer ikke integration,tvært i mod. Og de har intet at gøre rent arkitektonisk her i Kbh. Så NEJ TAK!!!!
Læs høringssvar fra johnny nielsen
Indsendt af:
Lars Røes
Dato: 27. oktober 2015
Svarnummer:
107
By:
Åkirkeby
Postnr.:
3720
Skik følge, eller land fly. Værn nu lidt om Danmark,så vi står med et land vi kan være bekendt at give videre til vores børn.
Læs høringssvar fra Lars Røes
Indsendt af:
tonni thorsen
Dato: 27. oktober 2015
Svarnummer:
106
By:
rønne
Postnr.:
3700
Jeg siger også nej tak til endnu en varmekasse for terrorister.
Læs høringssvar fra tonni thorsen
Indsendt af:
Marianne Geoffroy
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
105
By:
Frederiksberg
Postnr.:
2000
Den Islamiske tro er kvindefjendsk. Vi skal ikke støtte disse forskellige versioner at Islam i at bygge konkurrerende muslimske samfund op. De er i krig med hinanden ude i verdenen - vi skal ikke støtte de forskellige retninger - og få en skov af moskeer her i et land hvor kvinder har opbygget en staus hvor de er ligeværdige med mænd.
Læs høringssvar fra Marianne Geoffroy
Indsendt af:
Flemming Bækkeskov
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
104
By:
Gentofte
Postnr.:
2820
Nej til endnu en moské. Danmark er et kristent land, opførelsen af flere moskeer for muslimer er en trussel mod vores samfund aktuelle status, idet islam ikke anerkender, at dansk grundlov går forud for deres religion. Samtidig har det vist sig, at moskeer er arnested for opilning af muslimer til terror o.a., der i realiteten er en bekæmpelse af det danske samfund, som vi har kendt Danmark hidtil.
Læs høringssvar fra Flemming Bækkeskov
Indsendt af:
Jesper Rasmussen
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
103
Virksomhed / Organisation :
stud.hort.arch, Københavns Universitet
By:
København NV
Postnr.:
2400
Jf. Tillæg nr. 2, §7, stk 3, gøres det klart at Teknik og Miljøudvalget kan dispensere til, at parkering etableres andetsteds i kvarteret. Dette burde have været op til mere grundig overvejelse, hvor i kvarteret denne parkering måtte lægges, inden man traf beslutning om, at opføre en nybygning af moskeen på Dortheavej. Som beboer i området, ved jeg hvor stort et pres der er af biler, der holder ulovligt parkeret, når der er mange mennesker samlet i den nuværende moske. En endnu større moske og kulturcenter vil jo tiltrække flere mennesker, og dermed flere biler, hvilket betyder at der inden der etableres parkeringspladser i området, vil holde flere biler ulovligt parkeret. Jeg mener der bør tages hensyn til beboerne i området, ved at Teknik og Miljøudvalget, inden endelig afgørelse, kommer med en række forslag til, hvor i kvarteret, Lokalplan nr. 261, der vil kunne etableres midlertidige parkeringsarealer.
Læs høringssvar fra Jesper Rasmussen
Indsendt af:
Gitte
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
102
Virksomhed / Organisation :
Privat
By:
Kbh Nv
Postnr.:
2400
NEJ til flere moskeer i København eller i DK. Det eneste de gør er jo at opildne til had mod danskerne - som de finder vantro. Der er allerede bygget for mange. Jeg bliver mere og mere utryg i mit eget land. Politikerne skal da først og fremmest passe på danskerne. Vi er stadig et kristent land.
Læs høringssvar fra Gitte
Indsendt af:
Pia
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
101
By:
Fredericia
Postnr.:
7000
Bor vi i Danmark eller mellemøsten ? Jeg er ved at være i tvivl. De skal selvfølgelig ikke have lov til at bygge den stor moske. Politikerne skal til at vågne op, ellers bliver Danmark snart kun for muslimer og ikke kristne.
Læs høringssvar fra Pia
Indsendt af:
Pia
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
100
Virksomhed / Organisation :
Bison lædervarer
By:
Fredericia
Postnr.:
7000
Bor vi i Danmark eller mellemøsten ? Jeg er ved at være i tvivl. De skal selvfølgelig ikke have lov til at bygge den stor moske. Politikerne skal til at vågne op, ellers bliver Danmark snart kun for muslimer og ikke kristne.
Læs høringssvar fra Pia
Indsendt af:
M.
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
99
By:
Svendborg
Postnr.:
5700
Dette er en meget dårlig ide. Jeg må påminde de høje herrer om at vi befinder os på dansk jord. Vi er ikke et muslimsk land, vi har aldrig været det og vi ønsker ikke at blive det. Det må de politikere der, angiveligt, varetager danskernes interesser acceptere.
Læs høringssvar fra M.
Indsendt af:
Lone Nørgaard
Dato: 26. oktober 2015
Svarnummer:
98
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Dansk Samling
By:
Frederiksberg
Postnr.:
2000
Dansk Samling må på det skarpeste tage afstand fra at igangsætte et moske-byggeri, der bidrager til at fremme fundamentalistiske kræfter samt islamiseringen af det danske samfund. Det var Islamisk Trossamfund, der satte fart i Muhammed-krisen ved at sende en delegation til Mellemøsten, der rummede falske Muhammed-tegninger. Fredag d. 21. august havde Islamisk Trossamfund besøg af den fundamentalistiske imam Haitham al-Haddad, som går ind for sharia, herunder stening af utro kvinder. Stormoskeer giver anledning til uroligheder over alt i Europa. Finsbury-moskéen i London er ét eksempel, stormoskeen i Malmø et andet. Men også mindre moskéer volder problemer. En politirapport i England viste således, at næsten halvdelen af Storbritanniens ca. 1350 moskeer styres af de samme ideologiske kræfter, som var kilde til Taliban. I sit høringssvar afgivet d. 26.10.15 kræver Dansk Samling på den baggrund svar på følgende spørgsmål: • Hvordan forholder myndighederne sig til, at eksempelvis Ahmadierne og de mange Alevier fra Tyrkiet givetvis vil blive nægtet adgang til den nye stormoske, fordi de andre muslimer her i landet generelt ikke anerkender dem som "rigtige muslimer"? • Hvordan forholder myndighederne sig til kvinder og mænds lige ret til adgang og brug af moskeen? • Hvordan forholder myndighederne sig til homoseksuelles ret til at benytte moskeen? • Hvordan forholder myndighederne sig til nationale spændinger i en stormoske? • Er det sikkerhedspolitisk ansvarligt at etablere en stormoske, hvor erfaringerne viser, at den risikerer at komme til at fungere som arnested for rabiate kræfter? Hvorledes vil myndighederne forebygge, at imamer her får mulighed for at bibringe unge muslimer en protestidentitet og illoyal holdning overfor demokratiet?
Læs høringssvar fra Lone Nørgaard

Sider