Opsætning af altaner mod gård Peder Skrams Gade 26 A og B

Ansøgning om tilladelse til at etablere 8 altaner mod gård på 1., 2., 3. og 4. sal på adressen Peder Skrams Gade 26 A og B.

Høringsfrist:

26. november 2015
Indsendt af:
Eva Holten
Dato: 13. november 2015
Svarnummer:
2
Vedhæftede filer: 2
By:
københavn K
Postnr.:
1319
Altaner, mod gade Peter Skramsgade Jeg bemærker at dybden på altanerne, på trods at de er mod gaden er 1,5 m. Principielt mener jeg at kbh Kommune bør fastholde sin restriktive politik vedrøredne altaner mod gaden, som ødelægger og roder til byens arkitektur, Hvis det tillades bør dybden og hele størrelsen være meget begrænset. Maks dybte 80 - 1 meter ville være fint, og tilpasser sig også formatet på originale altaner i byens arkitektur. Fint teksempel er Gammeltoftsgsde 16, hvor også rækværk tilpasser sig arkitektur. Vedlagt billede hvor voldsom 1,5, meter er, og Gammeltoftsgade De store altaner ender tit som offentlige pulterværelser, og derfor er ekstra uheldige ud mod gaden. Vi bor tæt på hinanden i byen - så er et meget uheldigt at vi nu skal have hinandens privatliv lige op i hovedet - inklusive rod, vasketøj o røg, og at det offentlige rum - den luft og space der er i gader og gårde, indrages til tilfældig private. 1.,5 meger dyde skaber store grimme "tage" som stikker langgt ud i gaden, tager lyset og man ser op i noget som mere ligne en fabrik end arkitektur Som genbo til altaner blev jeg ikke hørt, og de altaner som nu er bygget oplever vi, som har vores udeplads klods op, som påtrængende / intimiderende , rodede, har ødelagt arkitektonisk harmoni , og tager lyset. Jeg håber kbhs kommune tænker sig om inden hele byen er ødelagt.
Læs høringssvar fra Eva Holten
Indsendt af:
Lise Honore
Dato: 12. november 2015
Svarnummer:
1
Virksomhed / Organisation :
Kunstner
By:
København
Postnr.:
1058
Jeg Lise Honore vil gøre indvendelse mod at Peter Skramsgade får altaner ud til gaden. Facaden vil visulet tage skade. Ligeledes synes jeg at vi skal bibeholde Gammelhoms særkende. Arkitekt Meldahl værk.Ligeledes synes jeg at folk lider af altansyge og tit er det kun oplagring af diverse. Rod. Ligeledes er afstaanden til genboer smal. Med venlig hilsen Lise Honore
Læs høringssvar fra Lise Honore