Blytækkervej 7-9 og Frederiksborgvej 27

Ansøgning om tilladelse til at opføre en ny bebyggelse i 5 ½ etage på i alt 1.205 m2 på adressen Blytækkervej 7-9 og Frederiksborgvej 27.

Høringsfrist:

11. marts 2016
Indsendt af:
Stina Andersen
Dato: 3. marts 2016
Svarnummer:
3
Vedhæftede filer: 2
Virksomhed / Organisation :
Frederiksborgvej 29 ApS
By:
Holte
Postnr.:
2840
Se vedhæftet brev og tegning
Læs høringssvar fra Stina Andersen
Indsendt af:
Maria Mawla
Dato: 2. marts 2016
Svarnummer:
2
By:
kbh NV
Postnr.:
2400
Som beboer på 2 sal, vil denne yderligere dispensation påvirke vores hjem på det kraftigste! Jeg mener under ingen omstændigheder, at en en udvidelse fra 3 til 6 etager vil gavne vores ejendom, men derimod forringe vores hjem og ejendom gevaldigt. Vi har på Frederiksborgvej, nu oplevet konsekvenserne af de mange bebyggelser og det må siges at ikke at have gavnet os andre. Vi lider utrolig meget af manglende luft og udsigt, samt voldsomme trafikale problemer og ikke mindst ufattelige få parkeringsmuligheder. Hele området omkring Frederiksborgvej er blevet forvandlet til en indpakket zone, hvor luft, lys og stemning er blevet inddraget til fordele for overvurderet lejligheder, hvis eneste fokus er høj kvm pris. Det går simpelthen ikke mere, vi ønsker at udvalget tager hensyn til os, som har beboet området i over et årti, som lever og ånder for bydelen, som ønsker plads til vores børn og plads til hinanden. Ved at opføre en bygning i 6 etager, vil over 50 lejligheder rundt om Frederiksborgvej og Brofogedvej bliver direkte indelukket, uden mulighed for for sollys. Vores gårdarealer er meget værdsat og de vil bliver gevaldig forringet som en direkte konsekvens af forhøjelsen, hvilket vil resultere i en absolut forringelse af ejendomsværdien og lejlighedernes attraktivitet!!! Jeg mener under ingen omstændigheder, at en dispensation til forhøjelsen skal gives, da det kun vil føre til en enorm forringelse af vores livskvalitet, og under ingen omstændigheder vil gavne andre end bygherrens indtjening. !!!!!
Læs høringssvar fra Maria Mawla
Indsendt af:
Nina Vestmark Christiansen
Dato: 28. februar 2016
Svarnummer:
1
By:
København NV
Postnr.:
2400
Som nabo til dette nye byggeri, bliver jeg personligt berørt af opførelsen. Jeg synes, at det var så ærgeligt at den gamle, bevaringsværdige bygning blev revet ned i første omgang. At det nu skal erstattes med en 6 etagers bygning gør det kun værre. Jeg synes ikke der burde gives dispensation til de høje byggeri, og mener at det ville være bedre for Frederiskborgvej som helhed, at dette hjørne forbliver med lavere byggeri. I forvejen er der relativ højt byggeri på vejen, og det bidrager på ingen måde til at gaden er hyggelig og lys. Det kommer også til at tage dagslys fra gården på Frederiksborgvej 29, især fra os, der bor i stuen. Jeg vil opfordre kommunen til at lade byggeriet opføre i 3 etagers højde, som der oprindeligt er givet tilladelse til, så vi kan beholde lidt luft omkring Blytækkervej og Frederiksborgvej, hvor der i forvejen er blevet bygget nyt og ikke specielt æstetisk. Venlig hilsen, Nina Vestmark Christiansen
Læs høringssvar fra Nina Vestmark Christiansen