Gyldenrisvej - lokalplan 516 med kommuneplantillæg

Lokalplanen blev bekendtgjort den 14. april 2015

Høringsfrist:

2. december 2014
Indsendt af:
Charlotte Kyvsgaard-Nielsen
Dato: 1. december 2014
Svarnummer:
6
Virksomhed / Organisation :
Grundejerforeningen Oxford Have
By:
København
Postnr.:
2300
Grundejerforeningen Oxford Have synes, at det er en god idé, at en del af arealerne ved transformer stationen skal anvendes til bebyggelse. Vi mener dog, at Kommunen burde have sent lokalplanen i nabohøring hos Grundejerforeningen Oxford Have, da en del af Kommunens oplæg har direkte betydning for Grundejerforeningen Oxford Have arealer. Københavns Kommune lægger op til, at der skal laves en sti mellem den nye bebyggelse og Oxford Have, jf. bl.a. lokalplan Gyldenrisvej § 4. Det er vi imod. Det er Grundejerforeningen Oxford Haves arealer, og vi ser ingen grund til, at der skal være en sti ind til os. Herudover vil stien betyde, at vi kan blive nødt til at nedlægge en (eller flere) parkeringspladser, som vi i forvejen ikke har nok af, alternativt at vi skal flytte et skraldeskur, som vi så skal finde plads til andet steds (plads som vi i forevejen ikke har nok af). Hvis parkeringspladser skal nedlægges, vil det medføre betydelige omkostninger for os, da vi i givet fald skal have ændret nummereringen af vores parkeringspladser, da hver parkeringsplads i dag har trykt et nummer i asfalten, hvor det pågældende nummer så hører til et bestemt rækkehus. Vi mener desuden, at der vil være risiko for, at gæster og beboere i den nye bebyggelse kan føle sig fristet af at parkere på vores parkeringspladser, når der er en sti ind til os. Dette vil skabe problemer for os og vores gæster, da vi har i forvejen problemer med, at vi ikke har tilstrækkelige parkeringspladser til gæster til egne beboere.
Læs høringssvar fra Charlotte Kyvsgaard-Nielsen
Indsendt af:
Amager Vest Lokaludvalg
Dato: 25. november 2014
Svarnummer:
5
Vedhæftede filer: 1
By:
Kbh S
Postnr.:
2300
Læs høringssvar fra Amager Vest Lokaludvalg
Indsendt af:
Hans Vognsen Christensen
Dato: 24. november 2014
Svarnummer:
4
Vedhæftede filer: 4
Virksomhed / Organisation :
Energinet.dk
By:
Fredericia
Postnr.:
7000
se venligst vedhæftede filer
Læs høringssvar fra Hans Vognsen Christensen
Indsendt af:
Bernt Bentsen
Dato: 4. november 2014
Svarnummer:
3
By:
København S
Postnr.:
2300
Samtlige større grundejere og boligselskaber har fået lov til at etablere deres egne parkeringsregler på Gyldenrisvej. Privatordningerne begrænser de fælles parkeringsarealer. Gæstebesøg til deres ejendomme eller lejere uden parkeringstilladelse fra boligforeningens ejere henvises til gadeparkering langs Gyldenrisvej og nabovejene. Med tanke på områdets udvikling, den yderligere etablering af institutioner for unge og ældre, der har fundet sted, bør der indgå et forslag til samlet parkeringsplan for hele området omkring og langs Gyldenrisvej i forbindelse med yderligere etablering af boliger på Gyldenrisvej.
Læs høringssvar fra Bernt Bentsen
Indsendt af:
Kirsten Zastrow
Dato: 7. oktober 2014
Svarnummer:
2
By:
København S
Postnr.:
2300
Henset til at vi i Gyldenrisparken har været igennem en årelang renovering af boligerne med dertil hørende frygtelig støj - vil jeg gerne vide, om man vil gøre noget for at vi beboere ikke skal leve i endnu et støjhelvede mens rækkehusene opføres. Har man tænkt sig at kompensere beboerne for dette. Jeg bor direkte ud til det område, der påtænkes bebygget - og forestiller mig, at der vil komme megen støj, meget svineri (byggestøv m.v.) i min lejlighed, hvorfor jeg gerne vil vide, hvorledes man har tænkt sig at afhjælpe dette?? Hilsner
Læs høringssvar fra Kirsten Zastrow
Indsendt af:
David Neil Kristensen
Dato: 7. oktober 2014
Svarnummer:
1
By:
København S.
Postnr.:
2300
BYG STORE PARCELHUSE I STEDET Politikerne og embedsmændene er nazister og de vil kun bygge slum alle vegne. Slum, Slum og Slum ! Hitler, Hitler og Hitler ! Byg hellere nogle gode store parcelhuse med byggegrunde på 1000 kvadratmeter. Det er hvad de fleste mennesker ønsker sig. Det nytter ikke at bygge slum-rækkehuse. Slum-rækkehuse betyder oversvømmelse. Desuden kan man ikke spille musik og se fjernsyn. Man kan ingenting. Slum-rækkehuse er ingenting værd. Parcelhusene skal øremærkes gode personer, der ikke er tobaksnarkomaner, hashnarkomaner, alkoholikere og narkomaner. Muslimske terrorister er ikke velkomne. København er en brun hitler-by der kun tror på røg, druk og terror. Det er for dårligt.
Læs høringssvar fra David Neil Kristensen