Bjelkes Allé 16

Ansøgning om tilladelse til at opføre en beboelsesejendom på 5 etager med et samlet etageareal på 731 m² på adressen Bjelkes Allé 16.

Høringsfrist:

24. november 2015
Indsendt af:
Anders Voss
Dato: 23. november 2015
Svarnummer:
6
By:
København N
Postnr.:
2200
Høringssvar vedr. Bjelkes Allé 16. Jeg vil gøre indsigelse imod byggeriet. Byhusene i gaden er unikke for området og er med til at give gaden sin identitet og særpræg. Jeg mener at alle byhusene skal bevares og værdsættes. I det indsendte materiale kan man se at den foreslåede bygning vil blive en markant og dominerende bygning som vil tårne over de omkringliggende bygninger. Samtidig er arkitekturen særdeles middelmådig og efter min mening "grim". Bygningen vil på ingen måde bidrage til gadens/områdets identitet og atmosfære. Udover det ovennævnte vil byggeriet efter min mening skabe for mange generelle gener for alle beboerne i gaden.
Læs høringssvar fra Anders Voss
Indsendt af:
AB Husumgade 15-17
Dato: 19. november 2015
Svarnummer:
5
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
AB Husumgade 15-17
By:
København N
Postnr.:
2200
Se venligst vedlagte skrivelse.
Læs høringssvar fra AB Husumgade 15-17
Indsendt af:
Tim Jørgensen
Dato: 18. november 2015
Svarnummer:
4
By:
kbh
Postnr.:
2200
Som beboer i husumgade 17 vil jeg gøre kraftige indvendinger, da byggeriet vil skæmme vores gårdmiljø og gøre gården meget mørk.Vores gård er i forvejen meget smal og relativ mørk. Et byggeri på 22 m vil forværre den. Vi er mange børnefamilier i ejendommen og benytter gården flittigt, derfor vil vi være meget kede af et sådan byggeri. Desuden fremgår det at det nuværende byggeri på grunden er i en middelbevarings værdig tilstand som jeg mener det er vigtig at have respekt omkring. Da jeg mener det skaber en diversitet og en dynamik i vores bydel.
Læs høringssvar fra Tim Jørgensen
Indsendt af:
finn kyndesen
Dato: 7. november 2015
Svarnummer:
3
Virksomhed / Organisation :
Anna Kirke
By:
københavn N
Postnr.:
2200
1. Da byggeriet næsten er lige overfor kirken, må vi have garanti for, at arbejdsskure/container i byggeperioden ikke står i vejen for tilkørslen til kapellet og kirken for rustvogne og andre biler til kirken. 2. Angående klokkeringningen. Vi skal passe på, at der ikke klages over klokkeringningen. Man har før hørt, at nye tilflytter har klaget over noget, der har været tradition i mange år. 3. Den 4. p-plads. Hvis der laves fast p-plads i Bjelkes Alle, syntes vi, at det er forkert, da vi er blevet afslået en handicap p-plads til kirken
Læs høringssvar fra finn kyndesen
Indsendt af:
lars jensen
Dato: 3. november 2015
Svarnummer:
2
By:
København
Postnr.:
2200
er helt fint med mig med noget nyt bebyggelse , disse gamle egendomme koster for meget at holde iorden
Læs høringssvar fra lars jensen
Indsendt af:
Lene Duus
Dato: 3. november 2015
Svarnummer:
1
By:
København N
Postnr.:
2200
Ang. Bjelkes Allé 16, 2200 N. Tegningen tyder på, at ændringen foruden nr. 16 også gælder huset efter den næste ejendom. Planerne synes at tyde på, at man vil ændre karakteren af Bjelkes Allé over tid. Som gaden fremstår for øjeblikket er den unik med blandet bebyggelse. Det ville være et tab, hvis man ændrer dette.
Læs høringssvar fra Lene Duus