Forslag til nye gadegallerier i København

Gadegalleriet ved Enghave Brygge (Evolution) forsvinder med den kommende udvikling af området. Københavns Kommune undersøger derfor muligheden for at finde erstatning eller alternative løsninger til gadegalleriet.

Høringsfrist:

13. august 2014
Indsendt af:
Jess Himmerland
Dato: 14. august 2014
Svarnummer:
70
By:
?
Postnr.:
?
Der skal være flere ULOVLIGE vægge og lignende for graffitimalere. Ingen tvivl om det!!! Der er for mange lovlige steder!!!
Læs høringssvar fra Jess Himmerland
Indsendt af:
P Bjerritz
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
69
Virksomhed / Organisation :
Selvstændig
By:
kbh
Postnr.:
1302 kbh k
bare en idé kunne man ikke lukke af i nødspor f.eks. hver søndag mellem 6:00 og 18:00 på alle landets motorveje og så kunne de der unge male løs på de mange kilometer støjhegn. de er så grå og kedelige.
Læs høringssvar fra P Bjerritz
Indsendt af:
mogens Brokkowith
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
68
By:
nørrebro
Postnr.:
2400
hej med jer alle sammen.. jeg er mogens.. nu har jeg gået mange ture i de såkaldte hall of fames i københavn. men jeg kender ingen af dem der er der ude , disse såkaldte malerier lavet med sprøjte flasker siger ikke mig noget, jeg har da tit set disse graffiti malere sidde i biler og ryge hash og crack og haft damer med. og vi ved jo godt alle sammen hvad de laver.. ad ad ad.. en dag så jeg en af disse graffiti malere med hætte trøjer på så man ikke kunne se ansigtet kaste malingen op på vægen og var ligeglad med om det ramte jorden. og lavede nogle underlige flik flak med armene. er det det der kaldes for elektrik boggie .. ??? det er noget griseri alt sammen. de burde male noget mere på de røde toge de er så kedelige.. det er flot. jeg håber de fjerner den hall of fame hurtigt så vi andre ordenlige borgere kan lufte vores hunde i frd og ro,, jeg lufter jo tit min hund walter derude fordi udsigten er så god... Mogens
Læs høringssvar fra mogens Brokkowith
Indsendt af:
Brian K
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
67
By:
?
Postnr.:
4040 jyllinge
sydhavn mur er for fedt sted som for sådan en som mig. jeg kan li at tage derind og ryge en fed på staden først og så male den mur.
Læs høringssvar fra Brian K
Indsendt af:
Inger Larsen
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
66
By:
Kbh S
Postnr.:
2300
Jeg har haft husbåd lige ved siden af den der sydhavns ting. flere gange er jeg blevet truet med tæske og en nekelt gang skubbet så jeg faldt da jeg ville bede grafiti malere om ej at smide tomme sprayflakser i havnen. da jeg en weekend havde besøg af to japanske bekendte gik vi ind for at se på nogle af de unge som malede. den ene bekendte tog et billede af en af dem som malede, og fik derefter revet sit kamera ud af hånden og dette blev kastet hårdt in di væggen. flere graffit malere stimlede samme og vi måtte løbe ud. heldigvis holdt der en taxa vi fik til at køre os væk. min bekendte forstuvede en finger og fik et slags brandsår på skulderen der hvor remmen havde siddet da de rev kamera fra ham. Jeg har kun dårlige erfaringer med denne slags mennesker som maler grafiti. 3-4 gange inden for det sidste halve år har der været brand påsat i sprayflasker derinde.
Læs høringssvar fra Inger Larsen
Indsendt af:
Bjarne Jensen
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
65
By:
København S
Postnr.:
2300
Hej. Der skal IKKE være sådanne legale graffiti områder!!! Jeg har selv boet tæt på sådan et område. På Østerbro, og på Amager. Begge steder har udviklet sig til lovløse områder inden for kort tid; Henkastede tomme spraydåser, alle vegne. Gentagne gange bål med spraydåer i bunker. Høj musik indtil sent aften/nat. Al mulig slags affald. Burgeremballage, flasker, papir, maler spande. Væltede malingspande ud på gaden. Har flere gange set folk der fik tæsk på grund af de malede over "de forkerte" malerier. Har ofte set cykler, containere, mælkekasser, stole, haveborde o.a. blive stjålet i området til brug til stiger af malere. Min erfaring er at inden særlig længe breder graffiti sig til illegale steder i nærområde af disse legale steder. "Hall of fame's" som de kaldes. Det område jeg boede i sidst fik en overgang en sådan legal "Hall of fame". Vurdering på boliger i område faldt drastisk. Da jeg skulle sælge min bolig var grunden til handel gik i vasken gentagne gange "Jamen, vi kan ikke have vores børn rendende og lege lige op ad sådan et lovløst sted". Ydermere kunne bekendte i nærpoliti gang på gang fortælle om valfartende "graffiti-turister" som ofte blev anholdt for at male ulovligt, og på deres billeder som de bar på f.eks. digital kameraer var der billeder fra lovlige malerier blandet med såkaldte "action fotos" af samme malende folk fra s-togs depoter, stationer og lignende. mvh Bjarne Jensen
Læs høringssvar fra Bjarne Jensen
Indsendt af:
Eva thybo
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
64
Vedhæftede filer: 2
By:
Valby
Postnr.:
2500
Jeg foreslår at gøre facaden på Lykkebo Skole til et gadegalleri. Facaden har været grå og trist siden 1939, hvor man pga krigen opgav at sætte marmor på som ellers planlagt. Vigerslev har ikke mange kunstværker at prale af, og det vil være en herlig aktivitet at inddrage skolebørnene i udformningen af selve galleriet. For ikke at tale om hvor glade både børn og lærere vil blive ved hver morgen at se et gadegalleri i stedet for en grå væg. Måske giver en farverig facade også flere forældre lyst til at sætte deres børn i den lokale folkeskole - selv skulle jeg da lige overtale mig selv til at besøge hvad der lignede "den gamle østtyske fabrik" første gang.... Skolen er faktisk meget pæn når først man kommer inden for:-)
Læs høringssvar fra Eva thybo
Indsendt af:
Robert Pedersen
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
63
By:
København V
Postnr.:
1663
Jeg synes IKKE der skal være nogle lovlige graffiti mure i København. Lovlig graffiti er elendigt. Tamt. Grimt. Trist. Graffiti skal være ulovligt. Ikke lavet af disse "tæmmede" borgere. Minder om Zoo hvor vilddyr bare render i cirkler og drømmer om at komme ud og leve det rigtige frie liv. Hold graffiti ULOVLIGT og bevar dynamikken i denne. Ikke dette tæmmede klap hinanden på skulderen blødsødne murfedteri som kun komme ren lille tam skare til gavn og glæde.
Læs høringssvar fra Robert Pedersen
Indsendt af:
Luca
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
62
By:
Valby
Postnr.:
2500
Jeg syntes i skal beholde sydhavn da det er et samlings punkt for graffiti i København i kan lige så godt bygge boliger et andet sted i byen da der er så mange andre tomme grunde jeg syntes det ville værer syndt og fjerne flere af Københavns kreative steder
Læs høringssvar fra Luca
Indsendt af:
Jakob dupont
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
61
By:
Valby
Postnr.:
2500
Bevar resterne af et af danmarks største og mest sigende og smukkeste graffitimalerier, samt en af de sidste få gårde hvor man kan udtrykke sig frit. Jeg maler ikke selv mere men ved hvor uendeligt meget det har og stadig betyder for rigtigt mange. Graffiti vil altid overleve, men det er historie og et rum der aldrig vil kunne erstattes.
Læs høringssvar fra Jakob dupont
Indsendt af:
Troels Brücker/Esben Nielsen
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
60
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Grundejerforeningen Sluseholmen/HOFOR
By:
Kbh SV
Postnr.:
2450
Dekorering og kunstnerisk udsmykning af de store tryktårne på pumpestationen Ved Slusen 10 i den sydlige del af havnen, tæt på slusen. Som vartegn for den sydlige del af havnen, som fremtrædende æstetisk kunstværk og som god fortælling om havnens rene vand. Et markant fikspunkt for alle, der bor og færdes i området. Se venligst projektbeskrivelse!
Læs høringssvar fra Troels Brücker/Esben Nielsen
Indsendt af:
Ingrid Tramm
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
59
By:
Frederiksberg C.
Postnr.:
1809
Høringssvar vedr. Forslag til nye gadegallerier i København. Til Københavns Kommune. Forslag: 1. Alle byens parkeringskældre, der er så dystre, grå og møgkedelige - der er kilometervis af beton at farvelægge og udtrykke sig på. 2. Udenrigsministeriet. 3. Væggene nederst i gadeplan ved Nationalbanken. 4. Væggen bag søjlerne ved Nationalmuseet ud mod Stormgade. 5. Den hvide "kasse" midt på cykelbroen ved Fisketovet. 6. De store sten foran Christiansborg. Det ville unægtelig give byen et farverigt løft af dimensioner at kolorere de deprimerende flader. Bedste hilsen Ingrid Tramm
Læs høringssvar fra Ingrid Tramm
Indsendt af:
Emilie Hvidtfeldt
Dato: 13. august 2014
Svarnummer:
58
By:
Kbh n
Postnr.:
2200
Man kunne overveje den store gule gavl ud til folkets park - det ville indgå fint i kvarterløftet.
Læs høringssvar fra Emilie Hvidtfeldt
Indsendt af:
Claudio De Aquino
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
57
Vedhæftede filer: 5
Virksomhed / Organisation :
Det kreative Laboratorium
By:
København
Postnr.:
2450
Forslag: Grønttorvet i valby. fra 2015 ''NY VALBY '' baggrund: i forbindelse med udviklingen af det gamle grønttorvet i Valby, er det besluttet af området skal udvikles til et kreativt område frem til 2017-20 ca. hvor grunden ellers vil stå tom. derefter skal der bebygges. Egnethed: 1. Stedet har utroligt mange kvadratmeter og giver nettop mulighed for at opføre en ret stor væg. 30+ meter. 2. Lokalt placeret ved flere indfaldsveje og bustransport. let at ankomme via cykel. Ny ellebjerg Station, ringbanen og Metro er placeret tæt på. 3. i et område der i forvejen skal have udviklet området til et fritid og kreativt område. 4. brugsegnet i ca. 5-7 år. 5.ejes af Kommunen. 6.der er allerede indgået samarbejds aftaler om at stedet skal bruges kunstnerisk, kreativt 7. billig drift 8. ikke-generrende placering 9. ideelt placering til kunstneriske folk der også har brug for en placering af deres arbejdematerialer. 10. Mulighed for pop-op udstillinger og butikker og gallerier.. faktisk kan man lave danmarks største galleri udstiling på stedet. begundelse for valget: Jeg er i øjeblikket ved at udvikle en ide-plan for permanent placering af et grafitti og kreativt kunstner miljø med mulighed for en kæmpe væg der sagtens kan være 30 meter+ samt mulighed for indendør udstillling og værsteder til unge kunstnere. her bliver der tilgodeset både nye kunstnere samt unge grafitti talenter der ønsker at udvikle sig fra Spray til mixed medier. i området vil der også i mit forslag indgå en klatre væg/tårn som skal virke som synergi felt iforhold til en grafittivæg. jeg foreslår derfor et samarbejde hvor vi prøver at etablere vægen: kaldet: ''skyscrape' & tower'' uden på grøntorvsgrunden på bagsiden - hvor der skal ske mange aktiviteter og der regnes med at stedet vil blive meget besøgt med tiden. Etablerings udgifter til nyvæg og hvis muligt et tilhørende tårn skal selvfølgelig finansieres via midler dertil. Promovering og Kanaler til at gøre opmærksom på stedet og de arrangementer der sker: Ud over at stedet selvfølgelig vil blive omtalt ved andre arrangementer er mit forslag følgende: 1. et event hvor store navne inden for kunst inviteres både fra Danmark, Sverige og andre lande bliver inviteret. en lille liste er ikke umulig at finde. 2. samarbejde på tværs af de forskellige kunstforeninger under en fælles paraply 3. indsamling af information fra div. foreninger der har grafitti eller kunst på dagsordenen. 4. samarbde med de små virksomheder der i forvejen lægger lokaler til grafitti kunst - de kan bruge omtalen - og har en liste over kunstnere som de selv har haft på besøg. 5. en gruppe dannes som har ansvar for stedet - de skal have et mindre budget til egen marketing T-shirts med event/sted kan deles ud og bruges som premier for bedst performance. Sunde konkurrence inden for miljøet der retter opmærksomheden væk fra hærværks grafittien Grafitti værksted etableres på stedet - med mulighed for at melde sig ind i et arbejdsværksted. disse tiltag vil sprede stedets renome lokalt og internationalt. området vil blive set som et sted hvor man bør besøge hvis man arbejder med kunst. derved er promoveringen sikret - da mund-til-øre er den bedste reklame. en årlig bog - kan også skaffe interesse om stedet om aktiviteter - samler objekt der højner kvaliteten i projektet. -- Min Baggrund til at indgå i denne høring: jeg har tidligere været indvolveret og blevet spurgt ud omkring Skodagrunden og placering af andre grafitti steder i København. Jeg har siddet i Kultur Nord Bispebjerg i forbindele med Bl.a byudvikling til kreative kræfter, udvikling af fuglekvarteret i Bispebjerg med speciale i kommunikation på tværs af kultur og miljø, Udekøkken projektet for fugle kvarteret samt stået bag ''GRAFITTI SMITTER'' et samarbejde og dialog forslag mellem husejere og grafiit miljø. Dertil har jeg beskæftiget mig - og været aktiv med foredrag om gadekultur, Hip Hop og Grafitti og arbejdet med ungdomsKultur siden slut 80'erne Jeg stiller selvfølgelig min viden inden for HIP HOP kultur til rådighed - såfremt i syntes at ideen er god og kan se der er muligheder i stedet og de indspark jeg har kommet med. p.s Jeg har tilladt at oploade et par skitser til min ide om placering og et par forslag til udformining af Muren. Har i Yderligere spørgsmål omkring emnet er i velkommen til at ringe direkte. Mvh claudio De Aquino. kulturhacker
Læs høringssvar fra Claudio De Aquino
Indsendt af:
Mette Kjærulff-Erichsen
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
56
By:
Kbh.S.
Postnr.:
2300
Til rette vedkommende, Mit forslag til et gadegalleri er gangtunnelen, der går under Peder Lykkes vej og forbinder Urbanplanen/bondegården/byggeren med bl.a.Peder Lykke Skolen. Det er en trist tunnel med de grå betonvægge, der strækker sig helt oppe fra fortovsplan på begge sider. Det er en tunnel, som er skolevej for mange børn og unge. Børn, der synes at farver og graffiti er "cool". Børn, der burde se hvordan rigtig graffiti kan udføres og kan inspirere til en meget mere fantasifuld skolevej med plads til glæde.
Læs høringssvar fra Mette Kjærulff-Erichsen
Indsendt af:
Nikolaj Christiansen
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
54
By:
Hillerød
Postnr.:
3400
Her i København har vi noget helt unikt, nemlig "Hall of Fame", man finder simpelthen ikke et sådant gadegalleri andre steder, så jeg er stærkt imod en nedrivning af det! Man kan også holde områddet lidt pænt, ligesom de f.eks. gør i Berlin ved Friedrich-Ludwig-Jahn-Sportpark, hvor en masse kulturer mødes, en kæmpe graffiti væg, fodbold til dem der er til det ved siden og samtidig med det er det en turist attraktion, hvilket vi evt. også kunne udnytte, som en turist attraktion og få lidt penge i kommune kassen.
Læs høringssvar fra Nikolaj Christiansen
Indsendt af:
Katrine koldby
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
53
By:
København n
Postnr.:
2200
Bevar graffitimuren/e i Sydhavn. Jeg har som lærer flere gange brugt området i min undervisning -både i dansk, billedkunst og historie. Området er unikt og kan ikke erstattes.
Læs høringssvar fra Katrine koldby
Indsendt af:
Jakob Mølgaard
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
52
By:
København
Postnr.:
2200 N
Mere kunst på flere mure i hele København, tak!
Læs høringssvar fra Jakob Mølgaard
Indsendt af:
Thomas Bøgelund
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
51
By:
københavn s
Postnr.:
2300
kære Københavns kommune København er en by der lever og ånder... og et af de unikke steder der ånder er graffitimuren - Hall of fame i Sydhavnen. Den er en af de ting der gør at København er andet end smart byggeri ved havnefronten....den er autentisk... noget man ikke kan købe for penge. Den er autentisk for de graffiti malere der bruger den, men der er også autentisk for de mennesker der fremover kommer til at færdes i området... man behøves bare at kigge over på den anden side af havnen.. Island brygge, den nybyggede del for at se hvor meget sjæl og liv det kvarter mangler... Graffiti - hall of fame vil gøre det endnu mere fedt at bo i området, fordi den rummer en historie på samme måde H.C Ørstedsværket, den gamle bygning ved skrotpladsen og havnefronten der minder en om at folk faktisk har levet her i mange før nu. Derfor: BEVAR GRAFFTITI- Hall of fame...
Læs høringssvar fra Thomas Bøgelund
Indsendt af:
René Benjamin Hansen
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
50
Vedhæftede filer: 1
By:
København SV
Postnr.:
2450
Hvordan kan i tillade jer at køre en høring der påstår at graffitimuren ved Enghave Brygge forsvinder med byudvilkingen? Enghave Brygge er kendt ulovlig af Natur og- Miljøklagenævnet, og VVM Redegørelsen er netop i offentlig høring. Selve Lokalplanen har Teknik og Miljøforvaltningen valgt at køre i en intern høring. Hvilket på ingen måder lever op til TMF eget slogan "Sammen om byen". I havnevisionen vil i bevarer gamle havneminder og lave rekreative områder langs havnen. Grafffitimuren er et stykke havne historie og er oplagt at skabe et rekreativt område for Vesterbroerne og Københavnerne. Så bevar dette fantastiske sted for byens graffitimaler, og tænk det ind i byudviklingen. Og hvis i ikke lytter til vores indsigelser i forhold til graffitimuren, så har Husbådeforeningen Skibbroen tidligere forslået i forhold til Lokalplan "Fisketorvet tillæg nr 1". At man beholder graffitimuren i kvarteret og rykker dele af muren op til den kommende kvarterplads der skal forbinde Enghave Brygge med Havneholmen. Der er ikke tænkt en støjdæmper ind i planerne for kvarterpladsen og graffitimuren vil kunne begrænse bilstøj og os fra Vasbygade hvor der dagligt køre 32.0000 biler forbi hver dag. Men først og fremmest, Bevar Graffitimuren.
Læs høringssvar fra René Benjamin Hansen
Indsendt af:
Rasmud Dons
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
49
Virksomhed / Organisation :
Ab Ahlefeldt
By:
kbh k
Postnr.:
1366
Vi har på charlotte ammundsensplads en mega grim facade hvor dongs transformer bygning ligger. den er over tagget med dårlig graffiti. lad os åbne den op for ordenlig graffiti. bygningen er lige nu en kæmpe øjebæ så lad os få den frisket op
Læs høringssvar fra Rasmud Dons
Indsendt af:
Marianne Kjær
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
48
By:
København sv
Postnr.:
2450
Bevar Hall of Fame. Det er kulturarv og et fantastisk sted, som bør kunne tænkes ind i den fremtidige plan for boliger i området. Lav en park, et åndehul for beboerne i området, som vil få et sted med noget historie, der rækker tilbage i tiden. København, vær nu visionær på kunstens vegne. Det kommer så mange gange godt igen.
Læs høringssvar fra Marianne Kjær
Indsendt af:
Philip Johnsen
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
47
Virksomhed / Organisation :
Big City Brains
By:
København K
Postnr.:
1066
Nansensgade og Israels plads! I 90èrne anvendte mange upcomming talenter Israels plads (der hvor den nye boldbane mm. er blevet opsat) og Nansensgade (ved elværket i bagården, ikke så langt fra medborgerhuset) som gadegalleri. Dette var et anerkendt område, hvor mange upcomming urbane kunstere har sat deres første streger på lodrette mure. Af en eller anden årsag er dette blevet aflåst og på Israels plads er pladerne blevet revet ned. Mit forslag er at man geoptager disse to steder, da det vil runge i det kreative miljø, samt give håb for nye, såvel som gamle talenter. Alle urbane kunstere kender disse to nævnte steder og savner dem. En genåbning vil udover at skabe nye kreative talenter give Københavns kommune street respekt! - og vil ikke kræve den store økonomiske investering. Tak fordi I lægger op til at vi kan blive hørt.
Læs høringssvar fra Philip Johnsen
Indsendt af:
Nicoline Christophersen
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
46
By:
Frederiksberg
Postnr.:
2000
Det vil være utrolig trist at ofre "Hall of Fame" i Sydhavnen. Stedet er noget ganske særligt og bør bevares. Og om ikke andet vil det være oplagt at flytte og genbruge som et minumum dele af gadekunsten - det er unikt og har en integritet der kan ikke erstattes.
Læs høringssvar fra Nicoline Christophersen
Indsendt af:
Emil
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
45
By:
kbh nv
Postnr.:
2400
der er mange lovlige vægge der er blevet fjernet i tidens løb, i takt med at legepladser og parker er blevet fornyet. jeg syntes man skulle sætte nogle af de gamle vægge op igen, og det gælder sådan set for alle de indre postnumre. 2200 2100 2300 2400 osv. så for min skyld behøver det ikke være en stor 30meter væg. men hellere nogle flere vægge rundt i bybilledet.
Læs høringssvar fra Emil
Indsendt af:
Helle Larsen
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
44
By:
København N
Postnr.:
2200
Jeg syntes man bør smykke alle de vægge som de næste mange år står og afskærmer for metrobyggepladserne. Man kan så senere når en egnet blivende plads er fundet, lave en borger afstemning blandt malerierne og opsætte de vundne malerier der.
Læs høringssvar fra Helle Larsen
Indsendt af:
Amager Vest Lokaludvalg
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
43
Vedhæftede filer: 1
By:
København S
Postnr.:
2300
Læs høringssvar fra Amager Vest Lokaludvalg
Indsendt af:
Rasmus poulsen
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
42
By:
København nv
Postnr.:
2400
Jeg synes man bør bevare den store "Hall of Fame" i Sydhavnen bag det gamle Energi2, nu Dong. Det er et velfungerende gade galleri efter enhver målestok. Jeg synes i øvrigt at man bør fritstille nogle af graffiti kunstens mest traditionelle pladser i byen, så som bropiller og bagsiden af bygninger som vender ud mod jernbanen. Under broer er klassiske male steder og bliver meget sjældent udnyttet eller udsmykket på andre måder. Endelig synes jeg opsætning af permanente plader ved park eller lignende steder er en god idé. Skoda pladsen ved Nørrebro station er et godt eksempel. Nogle af de grønne metro byggeplads vægge også. Det er godt når graffiti bliver lavet i ro og steder hvor folk kan se med. Lissom de skateboard områder der er rundt omkring, fx ved Nørrebro parken. Det gør skaterne glade og det giver noget at se på og man kan lære lidt om en subkultur eller kunstform eller sportsgren af det. Bør annonceres gennem lokale medier og en oversigts side på nettet.
Læs høringssvar fra Rasmus poulsen
Indsendt af:
William Hjorth
Dato: 12. august 2014
Svarnummer:
41
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Brown & Walker
By:
Tygelsjö (Malmö)
Postnr.:
21871
BYENS VÆGGE 3000 m2 offentlige kunst vægge i København´s parker
Læs høringssvar fra William Hjorth
Indsendt af:
Tanja krull
Dato: 11. august 2014
Svarnummer:
40
By:
Ishøj
Postnr.:
2635
Jeg foreslår at der bliver sat vægge op ude i Ørestaden hvor der i forvejen er noget parcour bane og basket bane. Man kunne lave det til Et aktivt Urban miljø. Væggene kunne evt laves som sider på en skate/løbehjulsbane.
Læs høringssvar fra Tanja krull

Sider