Bliv hørt bliver opdateret

Den 30. maj 2017 lancerer vi en ny version af høringsportalen.

Du kan indgive høringssvar det meste af dagen den 30. maj, men mellem kl. 10 og kl. 15 kan der være ustabile perioder.

Vi anbefaler derfor, at du ikke opretter høringssvar mellem 10 og 15, da din indtastning i værste fald kan gå tabt.

Høringsportalen for Københavns kommunes planer
Her på hjemmesiden kan du se alle høringer i forbindelse med kommuneplanen og andre større planer i kommunen. Du kan indgive høringssvar, læse andres høringssvar og se hvilke arrangementer der findes i relation til høringerne. Hvis du har interesse i lokalplaner, kan du se mere på www.kk.dk/lokalplaner.

Abonnér på høringer

Vil du holde dig opdateret med de seneste høringer automatisk?
 

Tryk her for at tilmelde dig vores e-mail service

Bydelsplaner

Lokaludvalgene udarbejder bydelsplaner for Københavns bydele. Bydelsplanerne har to hovedformål:

• At igangsætte en sammenhængende og fremadrettet dialog om byens udvikling mellem Borgerrepræsentationen og københavnerne
• At formulere lokale principper for bydelenes fremtidige udvikling i relation til den gældende kommuneplan
 

Læs mere om bydelsplaner på kk.dk

Københavns Borgerpanel

Københavns Borgerpanel - synliggør dine holdninger

 

Det digitale borgerpanel giver dig mulighed for at fortælle Københavns Kommune, hvad du mener om en række kommunale forhold. Samtidig kan kommunen lettere danne sig et indtryk af dine og andre borgeres holdninger. På den måde kan vi styrke dialogen mellem Københavns Kommune og københavnerne.

 

Læs mere om Borgerpanelet på kk.dk

 

Abonner på RSS-feeds

Nedenfor finder du links til de hjemmesidens RSS feeds.

Alle Høringer

Opdelt efter bydel:

Alle høringssvar

Alle nyheder og arrangementer

 

Instruktioner til RSS-feeds.

Tilføj manuelt: Marker linjen med rss-feed'et ovenfor, kopier(ctrl+c) og indsæt(ctrl+v) den i din feed-reader, eller højreklik over linket eller billedet, tryk 'Kopier genvej', og indsæt i feed-readeren.

Om RSS-feeds.

RSS er en forkortelse af "Really Simple Syndication" betyder på dansk "rigtig simpel syndikering". RSS Feeds er en betegnelse for en filstandard der bruges hyppigt på nettet og RSS er baseret på XML-data og opbygges som en XML fil. RSS-feeds kan bruges til at gøre det nemmere for de besøgende at følge med i strømmen af informationer på ofte opdaterede hjemmesider så som nyhedssider/-tjenester og weblogs. Teknikken gør, at du kan få kanaliseret nyhedsoverskrifter fra websites til din computer - uden at besøge websiderne, før du ønsker at læse den fulde historie. Teknologien fungerer på den måde, at en side tilbyder en syndikation via RSS, dvs. et RSS-feed, som består af sidens indhold i en XML-version, som er specielt indrettet til at forskellige former for RSS-læsere kan læse den. Ved at sætte en RSS-læser op til med jævne mellemrum at besøge sådan et RSS-feed og scanne den for ændringer, kan man følge med i opdateringer uden at skulle besøge hjemmesiden selv. Det sætter en i stand til at følge med på et stort antal hjemmesider på en gang. Det, brugeren modtager i sin RSS-læser, er som regel en overskrift (eller et kort resumé), der er linket til websiden. Selve RSS-læseren kan man som bruger enten have liggende på sin egen computer, eller man kan benytte en af RSS-læserne tilgængelige på internettet. Feedreaderen er som regel gratis og skal blot downloades (se en liste her: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_feed_aggregators (engelsk).

  

Abonner på Høringer i Københavns kommune på email (via Feedburner.com)